Selecteer een pagina
Funnels Webdesign in flow

Gratis training Snelle start met Canva

Eenvoudig en zonder designer skills je eigen huisstijl en de mooiste ontwerpen maken? Je kunt gratis gebruik maken van de ontwerptool Canva. 

Voorbeeld brandboard gemaakt in Canva:

Funnels Webdesign in flow
Gratis download

Snelle start met Canva

Voor ondernemers een must-have om professionele beelden en video’s te maken voor al jouw online uitingen. Zoals je logo, een weggever, social media posts, video en veel meer.

must-have freebie

Wat kan je verwachten?

Bekijk de video’s waarin ik je stap voor stap mee neem in een snelle start met Canva. Ik laat je zien hoe je eenvoudig je eigen huisstijl ontwerpt. Je kiest kleuren en lettertypes die bij jou en je onderneming passen.

Deze kleuren en lettertypes kunnen daarna eenduidig terug komen op je website en in al je ontwerpen voor bijvoorbeeld je social media uitingen. Zo is alles wat je uitstraalt in een lijn is en ziet er professioneel uit.

De gratis training bestaat uit 5 stap voor stap video’s met de volgende onderwerpen:

1. Een account aanmaken
2. Je eigen brandboard maken
3. Ontwerpen maken in je huisstijl, bijvoorbeeld social media posts
4. Maak je eigen logo
5. Download je ontwerp

Mooie resultaten

Wat anderen zeggen

Wat een super handige training. Ik had nog nooit gewerkt in Canva en door de filmpjes te doorlopen ben ik fan geworden van Canva. Goed en helder uitgelegd, heel blij mee! Wat een intuitief systeem, het ging me heel gemakkelijk af. Ik heb een mooi brandboard gemaakt met kleuren die helemaal passen bij mij en mijn bedrijf. Dankjewel!

Ellen

Gaaaaaaaaf dit!! Ik heb in no-time mijn eigen logo gemaakt en het ziet er zeer professioneel uit!! 

Fleur

over mij

Een bericht van Annemijn

Ik bouw websites voor coaches en zorgverleners. Ik vind Canva een super tooling en merkte dat mijn klanten ook graag hiermee willen leren ontwerpen. Ik heb daarom een aantal video’s opgenomen waarin ik laat zien hoe je kunt starten met Canva.

Ik dacht, ik deel deze training ook met andere ondernemers, zodat jij ook kennis kunt maken met de toffe mogelijkheden van dit systeem. Met de gratis versie van Canva kan je al super veel en echt mooie dingen maken voor je bedrijf. Vooral voor de creatievelingen erg leuk om mee bezig te zijn. Ik wens je veel ontwerpplezier!

Snelle-start-met-canva