Selecteer een pagina

Gratis Training

Snelle start met canva

Wil je de link naar deze training onthouden? Sla hem dan even op voor later: https://webdesigninflow.nl/library-snelle-start-met-canva/

Een professionele uitstraling van jouw onderneming

Eenvoudig en zonder designer skills je eigen huisstijl en de mooiste ontwerpen maken? Je kunt gratis gebruik maken van de ontwerptool Canva. Super makkelijk in gebruik: je kunt er van alles mee maken voor jouw online en offline zichtbaarheid.

9

Ik laat je zien hoe je eenvoudig je eigen huisstijl ontwerpt.

9

Je kiest kleuren en lettertypes die bij jou en je onderneming passen.

9

Deze kunnen daarna eenduidig terug komen op je website en in je social media uitingen.

9

Zodat al je marketing uitingen herkenbaar zijn en er professioneel uit zien.

Bekijk hieronder de video’s waarin ik je mee neem in een snelle start met Canva. Ik laat je stap voor stap zien in de video’s hoe je je huisstijl kiest en daarmee in lijn je logo en mooie beelden kunt maken voor je social media.

Snelle-start-met-canva

Hi, mijn naam is Annemijn

Ik bouw websites voor coaches en zorgverleners. Ik vind Canva een super tooling en merkte dat mijn klanten ook graag hiermee willen leren ontwerpen. Ik heb daarom een aantal video’s opgenomen waarin ik laat zien hoe je kunt starten met Canva.

Ik dacht, ik deel deze training ook met andere ondernemers, zodat jij ook kennis kunt maken met de toffe mogelijkheden van dit systeem. En misschien denk je aan mij mocht je een (nieuwe) website nodig hebben.. 🙂

Heb je opmerkingen over de video’s? Ben je er blij mee? Of kan er iets beter? Of wil je graag dat er een vervolg komt? Dan hoor ik dat graag. Stuur met gerust een bericht: annemijn@webdesigninflow.nl.

Ga direct aan de slag met de training

Onderwerpen van de video’s
1. Een account aanmaken
2. Je eigen brandboard maken
3. Ontwerpen maken in je huisstijl
4. Maak je eigen logo
5. Download je ontwerp

1. Canva account aanmaken

Je kunt een account aanmaken in canva. Met de gratis versie kan je al super veel. Ik laat je in deze video zien waar je moet zijn om je account aan te maken. Via deze link kom je op de website van canva.

2. Maak je eigen brandboard

Kies je eigen kleuren en lettertypes voor jouw unieke huisstijl. Super handig kan dat op verschillende manieren in canva. Je kunt een foto uploaden en het systeem leest de kleurcodes af of je kunt zelf kleurcodes toevoegen. In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe je dat kunt doen.

Zorg ervoor dat je ingelogd bent in canva om het format brandboard te kunnen openen en bewerken.

3. Maak je eigen ontwerpen

En nu aan de slag met je gekozen huisstijl! Ontwerp de mooiste beelden in canva. Ik laat je in deze video zien hoe je snel van start kunt in canva voor het maken van social media posts, een omslag voor je blog en nog veel meer mogelijkheden.

4. Maak je eigen logo

Je hoeft hiervoor geen designer skills te hebben, want er zijn super veel mooie voorbeelden die je kunt bewerken. Je kunt eenvoudig een professioneel logo maken in jouw eigen stijl en kleuren. In deze video laat ik je zien hoe je dat doet.

Je kunt ervoor kiezen om een favicon te maken (dat leg ik uit in deze film), maar dat hoeft niet. Ik kan er ook een maken in lijn met je gekozen logo.

5. Download je ontwerp

Heb je een mooie creatie gemaakt in canva die je wil downloaden? In deze video laat ik je zien hoe dat werkt.

Hopelijk heb je ontwerpplezier gehad in canva na deze training!

Wil je als coach of zorgverlener een mooie en aansprekende website? In jouw gekozen stijl en kleuren? Ik bouw graag jouw website:

9

waarmee je oprechte verbinding maakt met je bezoeker,

9

met een uitstraling die helemaal bij jou past en waar je trots op bent,

9

die je eenvoudig zelf aan kunt passen met filmpjes uit mijn e-learning,

9

voor een schappelijke prijs

Komende maanden zit ik volgeboekt. Je kunt wel je e-mailadres achterlaten zodat je een bericht van me ontvangt wanneer ik weer ruimte heb voor nieuwe opdrachten. Dat is geheel vrijblijvend.

Snelle-start-met-canva

Ik stuur je later dit jaar berichtjes met daarin mijn aanbod. Je kunt je altijd uitschrijven als je ze niet meer wilt ontvangen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. 

Pin It on Pinterest