Selecteer een pagina

OVER MIJ

Annemijn van den Eerenbeemt

PASSIE VOOR WEBDESIGN

en persoonlijke ontwikkeling

Mijn naam is Annemijn

Ik bouw websites voor coaches, therapeuten en dienstverleners die mensen helpen bewuster, krachtiger, sterker, gelukkiger, liefdevoller, eerlijker en vuriger te worden. Of anders gezegd die helpen herinneren wie we kunnen zijn, voorbij gewoontes en patronen die we als normaal beschouwen maar die ons kleiner houden dan we van binnen werkelijk zijn.

You don’t just wake up and become the butterfly,
growth is a proces

 

Mijn reis

Ik heb een redelijk “reguliere” weg afgelegd, zoals in Nederland gewoon is. Opgroeien in een dorp in Brabant, studeren in Maastricht, een paar jaar een werkavontuur in Frankrijk en daarna in Amsterdam, toen zin in wat meer rust en weer terug naar Brabant, dit keer in Den Bosch. Ik ging mee met de stroom, investeerde in dingen die ik leuk vond en dingen die moesten en was niet bewust van hoe of waarom ik de dingen zo deed. Ik negeerde een knagend gevoel in mijn maag, dat regelmatig de kop op stak. Totdat ik tot stilstand kwam.  Ik was op, leeg en uitgeblust. Dat is geen fijne plek om te zijn, en dan heb je maar een wens: je beter voelen. Dat is de start geweest voor mijn zoektocht naar verbetering en zingeving.

Stukje bij beetje en met vallen en opstaan begon ik inzichten te krijgen, in mezelf. Als je licht laat schijnen op je eigen handelen en op wat je daartoe aanzet, dan ga je zien dat je een keuze hebt. Een keuze om het anders te doen. Anders aan te pakken of anders naar te kijken.

Annemijn-van-den-eerenbeemt-websitebouw.
Annemijn-van-den-eerenbeemt-about-me
Annemijn-van-den-eerenbeemt-kraanvogel

Ik heb me afgelopen 15 jaren verdiept in cognitieve gedragstherapie, natuurvoeding, coaching, vitaliteit, ACT-training, compassie, diverse alternatieve geneeswijzen en hoogsensitiviteit. Het ene heeft me verder gebracht dan het andere, maar dat maakt niet uit. Iedereen is verschillend en het is juist prettig dat er zoveel aanbod is zodat je kunt onderzoeken wat bij jou past, wat jou verder helpt.

Door de trainingen die ik heb gedaan en de goede begeleiding van coaches, therapeuten en dienstverleners ben ik zoveel verder gekomen dan dat op eigen kracht mogelijk was. Daarom is het voor mij belangrijk dat mensen die zoekende zijn naar verbetering op een vlak in hun leven de juiste begeleiding kunnen vinden. Aan het zichtbaar maken van de mooie dienst van coaches, therapeuten en hulpverleners draag ik graag mijn steentje bij.

Change is inevatible, growth is optional

– John Maxwell –

Het roer om

Juist door bewust aandacht te geven aan je eigen patronen, je zienswijze, je voeding en je talenten ga je zien dat je zelf de sleutel hebt tot het vormgeven van je leven. Dat het prettig is als je zelf weer aan het roer komt te staan en weet welke koers je wil gaan varen en daarop actie onderneemt. 

Zo ben ik enkele jaren geleden begonnen met een website te maken voor mijn vriend, om zijn koeienboerderij online zichtbaar te maken. Met behulp van en online training heb ik stap voor stap een mooie website gebouwd.

Nadat ik de techniek van het bouwen onder de knie had, wilde ik dat het helemaal zou kloppen. Want een website moet naast een mooi plaatje natuurlijk ook functioneel zijn en klanten opleveren. Ik heb daarna trainingen gevolgd bij de IMU hoe je conversiegericht schrijft voor het web en hoe je je website SEO-technisch kunt inrichten. Zodat google snapt waar je pagina’s op je website over gaan en de juiste klanten naar je toe kan sturen. Daarna heb ik de website van mijn vriend opnieuw opgezet en nu op een professionelere manier.

Ik merkte dat ik een super flow terecht kom als ik bezig ben om beeld en tekst in een aantrekkelijk digitaal jasje te gieten. Dat was de eerste stap naar het starten van mijn eigen bedrijf. De tweede, derde en alle volgende websites heb ik gebouwd voor coaches en holistisch therapeuten, omdat mijn hart ligt bij het werk dat zij doen.

 

Annemijn-van-den-eerenbeemt-websitedesign

WAAR GELOOF IK IN?

They may say I’m a dreamer..

Een mooiere wereld. Waar mensen bewuster zijn, minder ego, waar we meer leven in flow, vanuit ons hart, waar we onszelf kunnen zijn, echt onszelf, zonder angst voor oordelen. Waar je je krachtig voelt, vol zelfvertrouwen, met compassie voor jezelf en de ander, waar je kan groeien en je talenten ontwikkelen, iets bij kan dragen op een manier die echt bij je past, krachtig, dapper én kwetsbaar.

Daarom help ik coaches en therapeuten, die ook werken naar hetzelfde doel. Ik help deze ondernemers een podium te creëren om hun boodschap over te brengen op een manier die hen als persoon laat zien, echt zoals ze zijn, van binnen. Door een uitstraling te maken die aansluit bij wie ze zijn, bij hun dienst, waar ze trots op zijn en die de unieke boodschap ondersteunt die ze uit willen dragen.

Annemijn-van-den-eerenbeemt

Ik help je graag een authentieke website te maken

die volledig bij jou past

Ik zit qua bouwen van websites komende periode volgepland en ga ook mijn eigen website en aanbod vernieuwen.

Meld je aan om bericht te ontvangen wanneer ik weer nieuwe klanten kan inplannen.

Ben je coach of zorgverlener en wil je een aansprekende website laten bouwen? Of je huidige website vernieuwen? Ik kom in de lente met een vernieuwde website en vernieuwd aanbod. Wil je dan een berichtje ontvangen? Laat even je e- mailadres achter via onderstaande link.

Vragen?

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met me op.

Annemijn@webdesigninflow.nl

Pin It on Pinterest