Selecteer een pagina

Maatwerk websitebouw voor zelfstandig ondernemers

Een unieke website die je zelf aan kunt passen

Ik bouw een unieke website waar je super trots op bent

die helemaal aansluit bij wie jij bent, eerlijk en oprecht in wat je te bieden hebt

waarmee je de klant aanspreekt die jij het liefste helpt groeien

die je eenvoudig zelf kunt aanpassen op elk gewenst moment m.b.v. instructiefilmpjes

maatwerk-website-die-je-zelf-kunt-aanpassen.

Een website op maat voor jou als zelfstandig ondernemer

Ik bouw graag een unieke website voor je als…

je je eerste website zelf  hebt gemaakt, maar het niet lukt deze de professionele look en feel mee te geven die je voor ogen hebt.

je binnenkort je eigen bedrijf, start. Daar heb je een nieuwe website voor nodig die technisch goed in elkaar steekt.

je website niet meer past bij de fase waar je je nu in je ondernemerschap bevind. Je hebt je ontwikkeld, nu je website nog.

je een website wil, maar gewoonweg niet weet wat er allemaal voor nodig is. Je weet niet waar je moet beginnen. 

“let us not love with words or speech but with actions and in truth.”

In 6 heldere stappen jouw unieke website in de lucht

We werken samen stap voor stap naar een mooi design dat helemaal bij jou past. Wanneer we besluiten samen te gaan werken plannen we 2 bouwweken in. Tijdens die bouwweken zorg ik voor oplevering van jouw unieke en aansprekende website. Een website op maat gemaakt die je zelf later kunt aanpassen.

Unieke-maatwerk-website-zelf-aan-te-passen

Stap 1

Kern van je bedrijf

Ik help je mee om de kern van je bedrijf helder te krijgen, zodat je weet wie je wilt aanspreken en wat je uit wilt stralen. Ik heb een e-learning met vragenlijsten samengesteld. Als je deze doorloopt kom je stap voor stap tot de kern van je dienst, je doel, doelgroep en aanbod. 

Stap 2

De keuzes voor de stijl van je website

Met behulp van instructievideo’s help ik je je eigen brandboard te maken of te kiezen. Helemaal in jouw stijl met kleuren, foto’s, tekens en lettertypes die bij je passen.
Ook door te vragen naar voorbeelden van websites die je mooi vindt, weet ik wat voor uitstraling je wilt en kan ik naar jou wens je website gaan bouwen.

Stap 3

Call to actions en automatisering

Op je website is het natuurlijk super belangrijk dat jouw gewenste klant ook daadwerkelijk tot actie over gaat. Ik neem je mee in de mogelijkheden die er zijn om call to actions in te zetten (op een manier die bij jou past, zonder pusherig te zijn). Ook kan je jezelf veel tijd besparen en daarbij tegelijk ook je klant je beste werk geven door te automatiseren. Een funnel (geautomatiseerde mailing), webshop of online learning kan ik koppelen aan je website als je dat wil.

Stap 4

Bouwen van je website

Met jouw input bouw ik een unieke en professionele website die aanspreekt en helemaal bij je past. Je teksten, foto’s en kleuren verwerk ik op een manier zodat ze aansprekend zijn voor jouw gewenste klanten. In de afgesproken bouwweken stuur ik je een voor een de conceptpagina’s door. Door jouw feedback en mijn advies kunnen we samen bijschaven, totdat je super trots bent op het eindresultaat.

Stap 5

Website lancering

2 weken nadat ik gestart ben met bouwen van je website is alles gereed. Alle websitepagina’s naar jouw wensen en alles getest. Je website mag de lucht in! En je kunt het met trots delen met de buitenwereld.

Stap 6

Je hebt zelf de controle

Na de lancering volgt de overdracht van het beheer van je website. Je krijgt toegang tot online learnings waarmee ik je stap voor stap begeleid zodat je zelf de touwtjes in handen hebt.

Inclusief

Onbeperkt toegang tot online trainingen

Voor aansprekende content & zodat je zelf verder kan met je website

Website-op-maat-gemaakt-zelf-beheren.

1. Training aansprekende content maken

Om een website te maken die echt past bij wie jij bent en wat je te bieden hebt, zijn er beelden en teksten nodig die die boodschap ondersteunen. Wanneer we besluiten samen te gaan werken krijg je direct toegang tot de online training “maak aansprekende content”. Ik neem je in verschillende video’s stap voor stap mee wat er allemaal van belang is bij het maken van een website die bij jou past en jouw gewenste klanten aanspreekt.  Ik laat je voorbeelden en mogelijkheden zien en ook hoe je (AI) tooling kunt gebruiken ter ondersteuning.  Door het invullen van de vragenlijsten krijg je jouw unieke boodschap helder en maak je keuzes zodat ik met deze input een unieke website kan bouwen die echt bij je past.

Website-op-maat-gemaakt-zelf-beheren

2. Training websitebeheer

Nadat je website live is gegaan ontvang je onbeperkt toegang tot de online learning “websitebeheer”. Daar vind je instructiefilmpjes waarin ik stap voor stap laat zien hoe je eenvoudig zelf aanpassingen kunt doen.

Hiermee kan je zelf wijzigingen doorvoeren op je website in tekst en beeld. Ook neem ik je mee hoe je blogs plaatst en tagt met zoekwoorden. Zo hoef je mij niet in te huren als je iets wilt aanpassen en je hebt zelf de vrijheid om het beheer van je website te doen op het moment dat het jou uitkomt.

Online-training-zelf-je-website-bijhouden

3. Training snelle start met canva

Ook krijg je onbeperkt toegang tot de online learning “snelle start met canva”. Canva is een gratis ontwerptooling waarmee je eenvoudig mooie ontwerpen kunt maken in lijn met de stijl van je website. Bijvoorbeeld voor je flyer, weggever, blog of social media berichten.

Ik laat je in stap voor stap filmpjes zien hoe je van start gaat met Canva en hoe je zelf je ontwerpen maakt in je eigen kleuren, lettertype en stijl. Zo zien al je uitingen er meteen professioneel uit!

Wat anderen zeggen

“Het traject wat ik met Annemijn heb belopen om mijn nieuwe website neer te zetten was niet alleen inspirerend maar ook enorm waardevol voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Annemijn is een zeer betrokken, professionele en ervaren webdesigner die meedenkt, je bij de hand neemt waar het lastig is en heel veel know-how heeft over haar vakgebied. Ze geeft veel tips en tricks, advies ook over eventuele extra's en laat je aan de andere kant vrij om hierin keuzes te maken. De gelijkwaardigheid en betrokkenheid in de communicatie vond ik zeer prettig en ging daardoor ook heel makkelijk. Het resultaat is een fantastische website waar de mensen (zowel vrienden als cliënten) die mij kennen echt ook van vinden dat dit is wie ik ben en wat ik doe. Dit had ik zonder Annemijn niet voor elkaar gekregen! Deze topper kan ik dus absoluut aanraden."

- Marieke Kramer -

“Ik kan je Annemijn zeker aanraden als je een website wilt maken! Ze heeft een persoonlijke en kundige aanpak die je stap voor stap in het proces verder helpt. Het gaat haar niet alleen om de website zelf. Ze neemt echt de tijd om je beter te leren kennen zodat je website goed aansluit bij je wensen, maar ook bij jou als mens. Dit doet ze op een prettige manier in persoonlijk contact, maar ook door tussentijds bepaalde vragen te stellen waardoor je het ook voor jezelf steeds scherper krijgt hoe je je website wilt hebben. Ze legt duidelijk uit hoe het proces eruitziet, via de mail, telefoon, maar ook in filmpjes legt ze bepaalde stappen uit. Heel fijn, want het is voor mij echt onbekend terrein. Tot slot wil ik ook haar geduld benoemen. Annemijn is heel benaderbaar en legt geduldig uit wat je moet doen, ook als je het vergeten bent. Ik kijk terug op een fijne, kundige én persoonlijke samenwerking!"

- Marjolein de Meijer -

Maatwerk websites die ik heb gemaakt

Een impressie

Unieke-website-zelf-aan-te-passen
Unieke-website-zelf-aan-te-passen
Unieke-website-zelf-aan-te-passen
Unieke-website-zelf-aan-te-passen
Unieke-website-zelf-aan-te-passen
Unieke-website-zelf-aan-te-passen

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over mijn diensten en de mogelijkheden. Staat je vraag er niet tussen, neem gerust contact met me op!

Ik woon niet in de buurt, maakt dat uit?

Nee, dat maakt echt niks uit. We hoeven niet daadwerkelijk bij elkaar te komen om je website in de lucht te krijgen. Meestal werk ik volledig online, dat werkt gemakkelijk, flexibel, snel en geeft net zo’n mooi resultaat.

Voor wie is je dienst geschikt?

Ik bouw maatwerk websites voor zelfstandig ondernemers die zelf de touwtjes in handen willen hebben. Voor coaches, zorgverleners en andere bevlogen ondernemers. Voorheen had ik mijn doelgroep gespecificeerd naar coaches en zorgverleners. Ik merkte dat ik daarnaast ook benaderd werd door andere ondernemers om met hen samen te gaan werken. Dat heb ik ook succesvol en met veel plezier gedaan. De rode draad bij mijn klanten was de persoonlijke samenwerking en ook het belang van zelf in beheer zijn van de website na oplevering. Daarom heb ik mijn doelgroep verbreed. Ik werk nog steeds graag met coaches en zorgverleners, maar ook met andere bevlogen zelfstandig ondernemers.

Ik maak graag een mooie en aansprekende website voor je als je het van belang vindt om zelf verder te kunnen. Zef je aanpassingen te kunnen doen aan je website en indien gewenst zelf mooie content maken in canva. Ik deel graag mijn kennis en de toolings die ik graag gebruik zodat jij hier zelf ook mee aan de slag kunt gaan. 

Hoe verloopt het traject als je mijn website bouwt?

In overleg plannen we samen 2 weken in waarin ik je website ga bouwen. Op de eerste bouwdag maak ik de conceptpagina van je homepage. Ik stuur je de link door en we plannen een moment voor je feedback, waarna ik  aanpassingen doe waar je dat wenst.

Wanneer de homepage voor jou helemaal kloppend is, dan ga ik de overige pagina’s bouwen in dezelfde stijl. Elke keer als ik een nieuwe pagina oplever ontvang je van mij de link naar de nieuwe conceptpagina en mogelijke opmerkingen verwerk ik na jouw feedback. Zo bouw ik elke pagina van je website naar jouw wensen en binnen 2 weken is jouw unieke website in de lucht.

Het kost je in de eerste week ongeveer 30 minuten per dag. In de tweede week in totaal nog ongeveer 1,5 uur.

De tweede week gebruik ik vooral om te finetunen zodat je website:
1. netjes naar voren komt op tablet en mobiel
2. getagd is met relevante zoekwoorden voor google
3. getest is en alle linkjes werken
4. foto’s heeft in klein formaat, zodat dit de snelheid niet nadelig beinvloedt
5. geactiveerde plugins heeft die je website goed ondersteunen in functionaliteiten
6. mooie landingspagina’s heeft voor het invullen van een contactformulier. Met call to actions waarmee je bezoeker wordt aanspoort tot actie of connectie.

Hoe gaat de voorbereiding (met de online learning)?

Je krijgt van mij toegang tot de e-learning “maak aansprekende content” waarmee ik je mee neem wat belangrijk is aan een aansprekende website. Ik laat je voorbeelden en mogelijkheden zien, zodat jij helder kunt krijgen wat bij jou past.

Aan de e-learning zijn vragenlijsten gekoppeld waarin ik een waarin ik je gerichte vragen stel. Deze vragen zijn zo samengesteld dat je hiermee teksten maakt die aansprekend zijn voor je gewenste klanten en geschikt zijn voor het web. Je maakt hiermee een reis naar binnen en krijgt heldere inzichten in wie je bent, waarom je doet wat je doet, wat uniek is aan jou en je dienst, welke resultaten je klanten kunnen verwachten en voor wie je dienst geschikt is.

Wanneer alles gereed is stuur je me de teksten, foto’s, keuze voor je hostingpartij, kleuren, stijl etc. toe (dus het complete pakket). Graag ontvang ik dat minimaal 1 week voordat we de 2 bouwweken hebben ingepland. Dan heb ik voldoende tijd voor een check en de voorbereiding. Met al je input kan ik uit de voeten om een mooie, unieke & aansprekende website voor je te maken.

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de voorbereiding?

Dat is afhankelijk van hoeveel tijd je vrij kunt maken om aan je content te werken en hoe makkelijk je de juiste woorden op papier krijgt. Sommige klanten hebben binnen 3 weken alles bij elkaar verzameld en anderen zijn binnen 10 weken klaar.

Middels de online learning “Maak aansprekende content” neem ik je stap voor stap mee in alles wat nodig is voor een aansprekende website. Per video vul je een vragenlijst in en als je alles doorlopen hebt, dan is alle content compleet om jouw unieke website te gaan maken.

Het is belangrijk om hier ruimte voor in te plannen en oprechte aandacht aan te geven. Zodat je echt een goede en heldere basis van je bedrijf neerzet. Dit zorgt dat je aansprekend bent voor je gewenste klanten, maar ook dat jij zelf helder hebt wat precies je dienst is, voor wie en wat je toevoegt voor je klant. Deze reis naar binnen zorgt ervoor dat jij duidelijk weet wat je naar buiten uit wil gaan stralen. Dat zorgt voor een super fundament voor je website. En maakt daarna je marketing uitingen veel gemakkelijker (zoals je social media posts) omdat je helderheid en richting hebt.

“Elke dag een beetje wint het van 1 keer heel veel”. Als je 2 weken lang elke dag consistent 60 minuten inplant om aan je teksten te werken heb je veelal al je teksten op papier.

Hoe kies ik voor een stijl die bij me past?

Je wil een uitstraling op je website die bij je past: stoer, sjiek, zakelijk, rustig, kleurrijk, speels, warm, uitdagend, laagdrempelig, verbindend, professioneel, eenvoudig…

Door het maken van een brandboard kan je keuzes maken die hierbij aansluiten. Je kiest foto’s, kleuren en lettertypes die passen bij jou? Een brandboard maken voor je website is met de juiste tools een super leuke en eenvoudige klus.

Ik heb voor mijn klanten waar ik een website voor bouw een e-learning gemaakt met instructievideo’s. Hierin laat ik je stap voor stap zien hoe je je eigen brandboard maakt in de gratis ontwerptool Canva. Of meerdere als je nog twijfelt tussen bepaalde kleurenpallets. Dit is voor de creatievelingen ook nog eens super leuk om te doen. Ook deel ik een template brandboard in canva die je eenvoudig kunt aanpassen naar jouw wensen.

Ben je nog niet bekend met canva? Het is een super handige tooling waarmee je zelf eenvoudig mooi en professioneel beeldmateriaal kan maken. Ik leer je hoe je je brandboard maakt, ook zonder technische kennis is dit goed te doen. Het voordeel is dat je daarna canva ook kunt gebruiken om mooie content te maken voor je social media, blog, presentaties enz. Je kunt alles in dezelfde kleuren en stijl gieten die je kiest bij het maken van je brandboard, zodat al je uitingen in dezelfde stijl zijn, dat ziet er meteen super professioneel uit. Hoe je dat doet? Hiervan heb ik ook een e-learning gemaakt die ik naar mijn klanten stuur nadat de website is opgeleverd. Zo kan je direct verder in je eigen stijl.

Je bent geen kosten kwijt voor het gebruik van canva. Met de gratis versie van canva heb je ruim voldoende om mee te werken.

Zie je het niet zitten om in canva een brandboard te maken en wil je alleen kleuren kiezen? Dan verwijs ik je direct naar een website waar je uit super veel kleurenpalets een keuze kan maken die bij je past en dan ga ik daarmee aan de slag. Of je plukt ergens anders een kleurenpalet vandaan en stuurt het me toe.

Ik ben niet goed in teksten schrijven, wat nu?

Je ziet op tegen het schrijven van tekst voor je website en wil toch aansprekende teksten. Daarmee kan ik je op een aantal manieren helpen.

1. flowschrijven
Als je teksten schrijft voor je website, blog of social media en je merkt je dat je vastloopt of teveel in je hoofd gaat zitten, haal dan de druk eraf dat je je beste tekst ooit moet gaan schrijven. Je hebt een uniek verhaal te vertellen en een unieke dienst die je aanbiedt. Dit kan door een leuke oefening: flowschrijven. Als je wil stuur ik je deze schrijfoefening. Het helpt vaak om dichter bij jezelf te blijven en plezier te ervaren met het schrijven van teksten.

2. Gerichte vragen
Uit het niets schrijven is lastiger dan dat je reageert op vragen. In de e-learning “maak aansprekende content” stuur ik je een aantal vragenlijsten toe en als je die invult dan heb je daarmee alle informatie compleet voor een verbindende website. De vragen zijn zo samengesteld dat je hiermee tekst op papier krijgt die aansprekend is op het web & waardoor je gewenst klant zich aangesproken voelt en graag verder wil lezen. Plan hiervoor tijd in zodat je er gefocust aan kunt werken.

Je zult zien dat als ik dit in een mooi jasje giet er straks een professionele en aansprekende website staat. Wanneer ik voor je aan de slag ga, geef ik je suggesties om je teksten helder, aansprekend en passend bij jou te maken.

3. laat perfectionisme los
Perfectionisme is de grootste valkuil van stappen zetten en meters maken. Probeer niet teveel naar die kritische stem te luisteren en vertrouw op je eigen kunnen en je eigen stem. Het hoeft niet perfect, maar wel goed. Je hoeft ook geen tekst te schrijven die vele jaren mee moet gaan, jij verandert, je bedrijf verandert en je kunt je teksten altijd bijschaven op den duur. Schrijf zoals het nu is, wat je nu kunt toevoegen en laat jezelf en je mooie dienst zien.

4. Schrijf zoals je bent
Schrijf zoals je ook tegen een vriend of vriendin zou praten. Zo maak je connectie met de mensen die echt bij je passen en laat je eerlijk en oprecht zien wie je bent. Dat is helder en duidelijk. Je kunt er ook voor kiezen om de antwoorden op de vragen die ik je stel uit te spreken en op te nemen. Dat is spontaan en natuurlijk en daarna werk je de gesproken tekst uit.

5. Vraag feedback
Twijfel je? Vraag iemand die jou goed kent om je teksten door te nemen. Zij kunnen zien of ze jou herkennen hierin. En ik doorloop je teksten om te zien of het logisch is, aansprekend en klopt voor op het web.

6. Optioneel: laat een tekstschrijver het werk doen
Het lukt altijd wel om zelf voor de teksten te zorgen. Jij bent ook degene die je klanten later ontmoeten en zaken mee doen. Dus jij schrijft zelf zoals je praat en zoals je bent en dat is later herkenbaar wanneer je klanten daadwerkelijk contact met je hebben. Dan klopt het. Dus vertrouw erop dat je het zelf prima kunt. Ik neem je in alle stappen mee in de learning “Maak aansprekende content”. Mocht het echt geen optie voor je zijn om er zelf mee aan de slag te gaan, dan kan je er ook voor kiezen om iemand in te huren om je teksten te schrijven. Dat is geen service die ik zelf aanbied. Ik kan je eventueel wel doorverwijzen naar iemand die goed is in het schrijversvak.

 

Wat voor foto's heb ik nodig?

Je wil foto’s op je website die passen bij jou en bij je dienst. Zoek een aantal foto’s die daarbij aansluiten.

Kies meerdere foto’s van jezelf en meerdere sfeerfoto’s die aansluiten bij je product of dienst. Dit kunnen foto’s zijn van producten of dingen die je gebruikt bij je sessies, van spullen die je mooi vindt, van de natuur of van jou samen met een klant “in actie”.

Foto’s voor je website hoeven niet in hele hoge resolutie te zijn, die zijn te zwaar voor je website en daarvan wordt je website traag. Daarom zet ik foto’s in hoge resolutie altijd om in zo laag mogelijke resolutie. Zo aangepast dat de kwaliteit behouden blijft en de snelheid van je website ook.

Als je foto’s laat maken door een professional dan is het voordeel dat er eenduidigheid door je website loopt. Echter het is geen must om alleen professionele foto’s te gebruiken. Ik heb hele mooie websites gebouwd met een paar professionele foto’s van de ondernemer aangevuld met stockfoto’s of eigen foto’s.

Wil je zelfgemaakte foto’s toevoegen? Bijna alle foto’s die genomen zijn met een mobiele telefoon zijn ook prima bruikbaar.

Als je zelf geen of te weinig mooie foto’s hebt van je product of dienst, kan je gratis stock foto’s downloaden die rechten vrij zijn. bij pixabay (https://pixabay.com/nl/) en pexels (https://www.pexels.com/nl-nl/) . Zorg ervoor dat je ook deze foto’s download in lage resolutie.
Let erop dat je niet zomaar foto’s van het internet vandaan haalt. Dat zou je een boete kunnen opleveren.

Wat neem je nog meer mee tijdens het bouwen van de website?

Ik zorg dat je website netjes en compleet wordt opgeleverd. Denk aan:

– compatibel op mobile devices
– algemene voorwaarden en privacyverklaring in de footer (onderste balk van je website)
– cookienotice

Indien gewenst:
– vermelding van opleidingsinstituten of partners met doorlinkmogelijkheid naar hun website
– vermelding van fotograaf, logo ontwerp met doorlink in de footer

Ik heb nog geen logo, kan jij dat maken?

Als je nog geen logo hebt, dan kan je ervoor kiezen

1. Zelf een logo te ontwerpen in de gratis ontwerptool Canva.
Als we samen gaan werken geef ik je toegang tot de training “snelle start met Canva. Hiermee kan je een brandboard maken met de kleuren die bij je passen en in lijn ook een logo dat daarbij aansluit en bij jou past. Hoe dit werkt laat ik je stap voor stap zien in de zien in de online training.

2. Ik kan een eenvoudig logo voor je maken.
Ik ben geen officiele logo maker, maar ik werk graag in Canva en kan in lijn met de kleuren en uitstaling die je wil op je website een eenvoudig logo maken. Dit zit bij mijn dienst inbegrepen als je hier gebruik van wil maken.

3. Je laat een logo ontwerpen
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een professional in te schakelen en een tof logo te laten ontwerpen.

Kan je ook een webshop bouwen?

Jazeker, dit kan ik doen door een koppeling te maken met de software plug & play van de IMU. Zij zorgen voor een eenvoudig te beheren betaalpagina en dat de techniek goed werkt zodat alles soepel verloopt. Je betaalt voor hun diensten een bedrag afhankelijk van de grootte van je webshop.

Ik maak de koppeling met deze software. Zelf richt je de webshop in. De Imu heeft een mooi stap voor stap programma om je hierin te begeleiden hoe je dit het beste kunt opzetten. 
Wanneer je liever wil dat ik de inrichting voor je doe, dan kan je me daar ook voor inhuren. Je betaalt dan het aantal uren dat ik hiermee bezig ben. Kijk bij de tarieven mijn uurloon voor overige diensten.

Je hoeft hiervoor nog niets aan te schaffen voordat ik begin met bouwen. Tijdens de bouwweken zal ik je begeleiden in de aanschaf, zodat je de juiste dienst afneemt die past bij jouw wensen.

Kan je ook een e-learning bouwen?

Jazeker, dit kan ik doen door een koppeling te maken met de software Hudle van de IMU. Zij zorgen voor een goed werkende en beveiligde leeromgeving. Je betaalt voor hun diensten een bedrag afhankelijk van het aantal leden in je leeromgeving. Ik maak de koppeling met deze software. Zelf maak je filmpjes, teksten en eventueel hand-outs voor de leeromgeving. De Imu heeft een mooi stap voor stap programma om je hierin te begeleiden hoe je dit het beste kunt opzetten.
Wanneer je liever wil dat ik de inrichting voor je doe, dan kan je me daar ook voor inhuren. Je betaalt dan het aantal uren dat ik hiermee bezig ben. Kijk bij de tarieven mijn uurloon voor overige diensten.

Je hoeft hiervoor nog niets aan te schaffen voordat ik begin met bouwen. Tijdens de bouwweken zal ik je begeleiden in de aanschaf, zodat je de juiste dienst afneemt die past bij jouw wensen.

Hoe kan ik later zelf mijn website aanpassen?

Nadat je website de lucht in is gegaan ontvang je van mij toegang tot de training “Websitebeheer”. Je krijgt onbeperkt toegang tot deze training. 

Met de online instructievideo’s kan je zelf:
– teksten en foto’s aanpassen
– blogs plaatsen
– blogs taggen met zoekwoorden zodat google de juiste klanten naar je website kan leiden
– de updates die nodig zijn doorvoeren

Is het lastig om zelf je website te beheren?
Nee, want je hoeft niet in de code te werken. Ik bouw je website in een heel gebruiksvriendelijk programma: WordPress met het Divi thema. Het divi thema is heel visueel en je ziet direct wat je doet. Je doet gewoon mijn stappen uit de videos en voelt in no time het vertrouwen om er zelf mee te werken.

Ik update de training regelmatig en voeg video’s toe om je nog meer skills te leren over de achterkant van je website. Zodat je zoveel mogelijk zelf kan doen en niet telkens mij hoeft in te schakelen als je iets wil wijzigen aan je website. 

Tarieven websitebouw

Tarieven van mijn diensten

Ready to get started?

Extra's

Optioneel bij te boeken - prijzen excl. BTW
Laat je website aansluiten bij jouw wensen
  • Extra (aanbod) pagina € 100
  • Blog pagina (met 3 blogs) € 100
  • Online afsprakensysteem calendly personaliseren en koppelen € 89
  • Geautomatiseerde e-mails (funnel) implementeren in mailsysteem mailblue, gekoppeld aan je website € 100 (excl. abonnement mailblue +/- € 110 euro/jaar)
  • Webshop koppeling met online betaalsysteem € 50 (excl. abonnement betaalsysteem +/- 9 euro per maand)
  • Overige diensten € 60 per uur

Met welke kosten dien je nog meer rekening te houden?

Alle kosten voor het bouwen van je website heb ik meegenomen in de totaalprijs.
Om je website in de lucht te krijgen en te houden dien je rekening te houden met kosten voor je domeinnaam en webhosting. Optioneel kan je ook een onderhoudspakket aanschaffen. 

Domeinnaam

Je domeinnaam (in mijn geval: https://webdesigninflow.nl) dien je vast te leggen. 

Webhosting

Webhosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat je website toegankelijk is op het internet, technische zaken geregeld zijn: zoals DNS beheer, SSL, ondersteuning van scripts zoals PHP versie, snelheid van je website en geheugen en je website zo goed mogelijk beschermd is tegen een mogelijke hack.

De kosten voor domeinnaam en hosting zijn +/- € 15 per maand bij een betrouwbare webhosting provider. Dan ben je nog wel zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, zoals het up to date houden en de updates van je website. 

Onderhoud

Je kunt er ook voor kiezen om ook een onderhoudspakket te nemen, dan ben je wat meer kwijt per maand, maar heb je geen omkijken meer naar je website. Dan ben je verzekerd van 24/7 monitoring van je website qua snelheid, veiligheid en back-ups. 

Heb je nog geen goede hosting en/of onderhoudspartij op het oog?
Ik geef je advies over partijen die betrouwbaar zijn, goede klantbeoordelingen hebben en die een goede prijs / kwaliteit verhouding hebben..

Service aanpassingen

Heb je geen zin of tijd om zelf je teksten en foto's aan te passen wanneer je dat nodig vindt? Of nieuwe blogs te plaatsen? Met de online training "websitebeheer" die gratis beschikbaar is voor mijn klanten kun je zelf eenvoudig deze aanpassingen doen aan je website. Wil je liever dat ik het voor je doe? Je kunt me voor losse diensten inhuren. (€ 60 per uur)

Jouw online presence op een manier die echt bij je past

Planning en mogelijkheden websitebouw

Meld je aan om bericht te ontvangen wanneer ik weer nieuwe klanten kan inplannen.

Ben je coach, zorgverlener of bevlogen zelfstandig ondernemer en wil je een aansprekende website laten bouwen? Of je huidige website vernieuwen? Ik neem vanaf Q4 2024 weer nieuwe klanten aan. Wil je dan een berichtje ontvangen? Laat even je e- mailadres achter hieronder.

Vanaf 2025 kan ik weer starten met daadwerkelijk bouwen voor nieuwe klanten. Wanneer we besluiten om samen te gaan werken dan stuur ik je een e-learning met vragenlijsten naar je toe. Hier staat alles op vermeld wat ik nodig heb om te starten met bouwen aan een goede en complete website. Uit ervaring weet ik dat dit veelal enkele weken in beslag neemt en is het prettig om ruim de tijd hiervoor in te plannen. Dus daarmee kan eerder gestart worden.

Wil je direct van start? Of eerder?

Kijk dan eens op de website van Mok Meijerink. Zij maken ook mooie maatwerk websites in hetzelfde programma als waar ik mee werk en hebben ruimte om direct van start te gaan.