Selecteer een pagina

Maatwerk websitebouw voor zelfstandig ondernemers

Een website op maat waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt

Ik bouw een unieke website die de klanten aanspreekt die bij je passen

Een website die je met trots wil laten zien

Puur en oprecht die jou laat zien zoals je bent en wat je kan betekenen

die je makkelijk zelf kunt aanpassen op elk gewenst moment m.b.v. instructiefilmpjes

Webdesign-in-flow

Let’s work together!

Planning & bouwweken

Op onderstaande data kan ik weer een aansprekende website bouwen voor nieuwe klanten. Wanneer we besluiten om samen te gaan werken dan stuur ik je een e-learning met vragenlijsten naar je toe. Hier staat alles op vermeld wat ik nodig heb om te starten met bouwen aan een goede en aansprekende website. Uit ervaring weet ik dat dit veelal enkele weken tot maanden in beslag neemt om alles gereed te krijgen. Het is daarom prettig om ruim de tijd hiervoor in te plannen.  Met de online learning “maak aansprekende content” kan direct gestart worden als we samen gaan werken en we de bouwweken hebben gereserveerd in onze agenda’s.

Mogelijke bouwweken voor jouw website

In de 2 genoemde bouwweken in 2025 breng ik daadwerkelijk jouw website in de lucht. Op de 2e genoemde datum is alles klaar en zetten we je website live (na jouw akkoord natuurlijk).

27 januari - 7 februari

Uiterlijk 20 januari graag alle input bij mij aangeleverd

3 maart - 14 maart

Uiterlijk 24 februari graag alle input bij mij aangeleverd

7 april - 18 april

Uiterlijk 31 maart graag alle input bij mij aangeleverd

26 mei - 6 juni

Uiterlijk 19 mei graag alle input bij mij aangeleverd

Wil je samen van start?

In overleg kunnen we de bouwdata inplannen een paar dagen eerder of later dan hierboven vermeld.

Wil je een van bovenstaande data reserveren? Of wil je geheel vrijblijvend een call inplannen om te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn? Stuur me dan een berichtje op annemijn@webdesigninflow.nl.

Hieronder op de pagina staan de tarieven vermeld. Wil je meer informatie over wat mijn aanbod precies inhoudt? Bekijk dan mijn aanbodpagina via onderstaande link.

Wil je direct van start? Of eerder?

Kijk dan eens op de website van Mok Meijerink. Zij maken ook mooie maatwerk websites in hetzelfde programma als waar ik mee werk en hebben ruimte om direct van start te gaan.

Webdesign-in-flow-websitebouw

Tarieven websitebouw

Tarieven van mijn diensten

Ready to get started?

Extra's

Optioneel bij te boeken - prijzen excl. BTW
Laat je website aansluiten bij jouw wensen
  • Extra (aanbod) pagina € 100
  • Blog pagina (met 3 blogs) € 100
  • Online afsprakensysteem calendly personaliseren en koppelen € 89
  • Geautomatiseerde e-mails (funnel) implementeren in mailsysteem mailblue, gekoppeld aan je website € 100 (excl. abonnement mailblue +/- € 110 euro/jaar)
  • Webshop koppeling met online betaalsysteem € 50 (excl. abonnement betaalsysteem +/- 9 euro per maand)
  • Overige diensten € 60 per uur

Met welke kosten dien je nog meer rekening te houden?

Alle kosten voor het bouwen van je website heb ik meegenomen in de totaalprijs.
Om je website in de lucht te krijgen en te houden dien je rekening te houden met kosten voor je domeinnaam en webhosting. Optioneel kan je ook een onderhoudspakket aanschaffen. 

Domeinnaam

Je domeinnaam (in mijn geval: https://webdesigninflow.nl) dien je vast te leggen. 

Webhosting

Webhosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat je website toegankelijk is op het internet, technische zaken geregeld zijn: zoals DNS beheer, SSL, ondersteuning van scripts zoals PHP versie, snelheid van je website en geheugen en je website zo goed mogelijk beschermd is tegen een mogelijke hack.

De kosten voor domeinnaam en hosting zijn +/- € 15 per maand bij een betrouwbare webhosting provider. Dan ben je nog wel zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, zoals het up to date houden en de updates van je website. 

Onderhoud

Je kunt er ook voor kiezen om ook een onderhoudspakket te nemen, dan ben je wat meer kwijt per maand, maar heb je geen omkijken meer naar je website. Dan ben je verzekerd van 24/7 monitoring van je website qua snelheid, veiligheid en back-ups. 

Heb je nog geen goede hosting en/of onderhoudspartij op het oog?
Ik geef je advies over partijen die betrouwbaar zijn, goede klantbeoordelingen hebben en die een goede prijs / kwaliteit verhouding hebben..

Service aanpassingen

Heb je geen zin of tijd om zelf je teksten en foto's aan te passen wanneer je dat nodig vindt? Of nieuwe blogs te plaatsen? Met de online training "websitebeheer" die gratis beschikbaar is voor mijn klanten kun je zelf eenvoudig deze aanpassingen doen aan je website. Wil je liever dat ik het voor je doe? Je kunt me voor losse diensten inhuren. (€ 60 per uur)

Wat anderen zeggen

“Annemijn heeft voor mij echt alle verwachtingen overstegen! Ik ben super blij met het resultaat, maar vooral het hele proces rondom het maken van een website en de contacten met Annemijn waren heel erg fijn. Ze pakt dit super professioneel en volledig aan. Dus, niet alleen ‘sec’ een website, maar echt het hele totaalplaatje eromheen, waarbij ze echt in verbinding was met mij als mens. Ik kan Annemijn echt aanraden aan iedereen die op zoek is naar iemand die vanuit zachtheid, professionaliteit en verbinding je website maakt."

- Juul van Os -

“Absolute aanrader. Annemijn is zeer kundig, professioneel, ze neemt je stap voor stap mee in het proces. Heel geduldig, flexibel en bovendien een leuk mens. Heel betrokken. Mijn website is prachtig, ik ben er enorm trots op, Annemijn heeft mijn wensen weten te vertalen, kundig en intuïtief. Dank!"

- Mira Middeldorf -

Wil je samen van start?

Wil je een van bovengenoemde data reserveren? Wil je vrijblijvend een call inplannen om de mogelijkheden voor jou te bespreken? Of heb je een vraag? Stuur me dan een berichtje op annemijn@webdesigninflow.nl.

Of bel me op 06-16464841

Annemijn

maatwerk-website-die-je-zelf-kunt-aanpassen