Selecteer een pagina

Wat zijn de 5 Human Design types?

Human Design Marketing

Human design kent 5 types. Het type is een van de onderdelen van ons Design waar een grote potentie in zit om te deconditioneren. Ra Uru Hu gaf aan dat als we gewoon op één lijn blijven met onze type, strategie en autoriteit, dat we dan automatisch gaan deconditioneren. Type is dus een enorm belangrijk onderdeel van Human Design. Type kan je een aantal geweldige inzichten geven in jezelf en ook in je dierbaren of je klanten.

De 5 Human Design Types

– Manifestor
– Generator
– Manifesting Generator
– Projector
– Reflector

Wil je weten onder welk type jij valt?
Klik hier en download direct jouw gratis Human Design chart.

Type om ons in flow te krijgen

Type binnen Human Design is hoe we energetisch ontworpen zijn om met de wereld om te gaan, in flow en alignment. Dus uiteindelijk is type hier om ons in flow te krijgen. Dit is hoe we via ons energieveld communiceren met anderen en met het kwantum.

Via ons energieveld, communiceren we energetisch, en nemen we de wereld om ons heen in ons op. Dus niet alleen laten we mensen energetisch zien wie we zijn, we ervaren de ander ook via onze energie. Ons type hangt dus samen met ons energieveld en dat is de manier waarop we ons verbinden met en ervaren worden door de ander.

Energietypes en niet-energietypes

Er zijn 5 types , en er zijn twee categorieën die binnen deze types vallen: de energietypes en de niet-energietypes. Een energietype is één van de types met minimaal een gedefinieerde motor. Er zijn 4 verschillende energiemotors te vinden. Je herkent een energiemotor aan een definitie in de volgende centra:

– Sacraal centrum
– Emotioneel centrum
– Ego/Hart/wil centrum
– Wortel centrum centra

Wat zijn de Human Design types?

Dus wanneer een of meerdere van deze bovengenoemde centra is gedefinieerd (gevuld/ingekleurd), dan betekent dat dat er consistent energie van die motor aanwezig is in je energetische blauwdruk. Dat zijn dus de energietypes.

Hoe herken je energie- en niet-energietypes?

De energietypes zijn Manifestors, Manifesting Generators en Generators.

Een Manifestor moet een gedefinieerde motor hebben die via een gevuld kanaal verbonden is met het keelcentrum.
De Manifesting generator en generator hebben beiden een gedefinieerd sacraal centrum, wat een motor is en de Manifesting Generator heeft een motor verbonden met de het keelcentrum.

Wat zijn de 5 Human Design types?

De niet-energie types zijn veelal de Projectors en de Reflectors. Hoewel projectors onder de niet-energie types vallen, zijn er ook energieprojectors. Maar projectors kunnen ook tot drie van de vier motoren gedefinieerd hebben in hun Design en daar consistente energie van ontvangen. Om een energieprojector te herkennen kijk dan naar definitie in het Wortel, Ego/Hart en/of Emotionele centrum. Het sacrale motorcentrum is bij een Projector nooit gedefinieerd, want dat is een specifiek kenmerk van (manifesting) generators.

De aura en energie per Human Design type

De aura is het energieveld van ongeveer een halve meter om ons heen. Elk type aura heeft een andere manier om energetisch te communiceren met anderen en met het kwantum.

Manifestor
Heeft een aura dat uitdaagt en initieert.
Het is de grootste van alle aura’s en hij is hier om uit te lokken en om impact te maken. Zijn strategie is om te informeren.
Ongeveer 9% van de wereldbevolking bestaat uit Manifestors

Generator
Heeft een aura dat dingen aantrekt. Je voelt je tot hen aangetrokken, dat geldt vooral als ze het leven leiden waar ze voor gemaakt zijn.
Een generator heeft een zeer aantrekkelijke energieveld, het trekt dingen en personen naar hen toe, zodat ze hun strategie kunnen uitvoeren en dat is om te reageren.
Ongeveer 35% van de wereldbevolking bestaat uit Generators

Manifesting generator
Zijn aura is ook enorm aantrekkelijk aura.
De Manifesting Generator is een hybride tussen de Manifestor en een Generator.
Als een Manifesting Generator in de buurt is en door je kamer beweegt, zul je dat opmerken, net als bij een Manifestor. Je zult het weten als Manifesting Generators aligned zijn, als ze leven zoals ze gemaakt zijn. Je voelt je gewoon erg tot ze aangetrokken. Een Manifesting Generator heeft iets van beide types in zich. Hij is hier om expressief te zijn en zijn strategie is om te reageren op alles wat hij aantrekt, maar ook om te informeren.
Ongeveer 35% van de wereldbevolking bestaat uit Manifesting-Generators

Projector
De projectors aura is een gerichte aura.
Wat het in feite uitlokt in het kwantum is erkenning, het wil gezien worden, het wil erkend worden. En van daaruit trekt het uitnodigingen aan. Dat is hoe het danst met het universum. De projector kan zijn gerichte aura gebruiken, om te leiden, om een gids te zijn voor een ander. Ze kunnen hun kernkwaliteiten om een gids te zijn voor een ander inzetten op het moment dat ze daarvoor uitgenodigd worden. Een uitnodiging volgt wanneer hun waarde gezien wordt. Zijn strategie is dan ook om te wachten op dat soort uitnodigingen.
Ongeveer 20% van de wereldbevolking bestaat uit Projectors

Reflector
De Reflector heeft een refecterende aura.
Het lokt anderen uit om naar hen te kijken en hun reflectie te bekijken en te zien waar ze zijn. Het is een aura dat als ze door het leven gaan, ze letterlijk zijn als een klein kind in een snoepwinkel. Ze willen alles proberen. Hun strategie is om 28 dagen te wachten, dat is een hele maancyclus.
Ongeveer 1% van de wereldbevolking bestaat uit Reflectors

Types als startpunt van Human Design

Deze types vormen echt de basis voor Human Design. Het is een handig startpunt van waaruit je vertrekt wanneer je meer wil leren over je Human Design profiel. Het type was niet opgenomen in de oorspronkelijke download door Ra Uru Hu, de grondlegger van het Human Design systeem. Het type is iets dat hij en zijn team achteraf creëerden. Ze hebben de energieën gegroepeerd waarmee het gemakkelijker gemaakt wordt om te leren over Human Design.

Het Human Design experiment

Het is van belang om te begrijpen dat de groepering in Types het beginpunt is van het Human Design experiment. Hoe meer we leren en hoe dieper we duiken in ons profiel, hoe meer uitzonderingen er zullen zijn op de type regels. Ga dus bovenal het experiment aan. Jouw experiment en weet dat er grijze gebieden zijn en dat er nuances zullen volgen op het moment dat je meer gaat ontdekken over jouw unieke Design. Velen van ons gaan door het leven in weerstand, leven vanuit het verstand.

En type en human design geven je handvatten om te experimenteren. Een experiment op onze weg om te begrijpen wat waar voor ons is. Dus uitproberen wat we leren, experimenteren met wat we leren, en het niet zomaar voor waar aannemen. Om zo in flow en alignment te komen.

Wat zijn de Human Design types?

Recente berichten

Gratis checklist voor een waardevolle website

websitebouw voor coaches en therapeuten webdesign

Download de gratis checklist

Klik hier

Pin It on Pinterest