Selecteer een pagina

Be uniquely you! Vind als coach of therapeut je eigen unieke stem in je marketing

Soul Marketing

Hoe vind je als coach je eigen unieke stem in je marketing?

Je tone of voice die bij je past, écht bij je past, bij jou, bij je coachingsklanten & bij je waarden, je kwaliteiten, je missie, waar je voor staat. En dat in een jasje gegoten dat de mensen aanspreekt waar je het liefste mee werkt.

Oprechte verbinding.

Oprechte verbinding maken met je gewenste klanten. Een van de belangrijkste punten in het marketingplan van elke coach of therapeut. Geef je iemand het gevoel dat je hem ziet en begrijpt? Doe je je best om echt connectie te maken? Want daar gaat het om bij je klanten. Dat voel je altijd, de intentie die erachter zit, dat merk je altijd als klant en dat is juist hetgeen wat je als coach nu onderscheidend maakt.

In een wereld waarin efficiëntie, snelheid en automatisering van alledag is, blijven we menselijk. Daarbij hoort een basisbehoefte om gezien te worden en ruimte krijgen, om je verhaal te doen, om te zijn wie je nu bent, en de stappen te kunnen zetten om te worden wie je wilt zijn.
En dat doe je niet door marketing in te zetten die je zelf schreeuwerig vindt, die niet overeenkomt met je aanbod, of in een taal die niet van jou is. Dat doe je door dicht bij jezelf te blijven, bij je missie, bij de reden waarom je dit doet, met jouw persoonlijke verhaal en unieke kwaliteiten. Eerlijk en oprecht. En ga schrijven vanuit die status, dan trek je ook de klanten aan die daarbij passen.

Zorg dat je daadwerkelijk de stappen zet die je wilt zetten.

Kom niet met excuses, blok je tijd en ga zitten schrijven (of een video of podcast opnemen, als dat beter bij je past)
Just do it! Klinkt niet erg spiritueel, maar dat is wel wat nodig is om progressie te maken. Wat nodig is om verbinding te maken met je doelgroep, wat nodig is om je eigen geluid steeds meer te ontdekken. Ga zitten, zorg dat je met focus aanwezig bent, zet de deurbel uit, zet je telefoon uit en leg deze een verdieping lager en zet je pingetjes op je computer uit.

Find your inspiration and use it.

Natuurlijk kan je je hulptroepen inzetten: muziek, meditatie, een rondje buiten in de natuur, mooie teksten lezen of een andere manier van inspiratie opdoen, om in een staat te komen waar je de connectie met jezelf voelt.
Vanuit flow ga je schrijven of jezelf opnemen, wat het beste bij je past. Als je schrijft vanuit de intentie de ander vooruit te willen helpen of vanuit de intentie iets waardevols te kunnen toevoegen, dan maak je mooie content. Content die bij je past, bij jouw expertise als coach of therapeut, waar je mensen mee kunt helpen om stappen te zetten. Waarmee je weet dat je waarde toe kunt voegen. Waarde in het leven van een ander, maar ook in het leven van jezelf, omdat je zelf ook groeit en je bereik wordt groter.

Je vindt eigen unieke stem in je marketing

Het mooie is dat je steeds meer plezier ervaart in je marketing als je jezelf de ruimte gunt om stappen te gaan zetten. Stap voor stap, een heel mooi traject omdat je steeds dichter bij je eigen kern komt, steeds beter weet waar je voor staat, wat je toegevoegde waarde is en heel duidelijk wordt voor wie je mooie dienst bedoeld is. Je vindt op deze manier je eigen unieke stem in je marketing. Het hoeft niet perfect, het hoeft niet in een keer goed, elke dag een beetje meer laat je een mooie progressie zien. Als je dan over een jaar terug kijkt hoe je bent gegroeid in je business én in je marketing geeft dat zelfvertrouwen, focus en een mooi resultaat.

Elke dag een beetje wint het van een keer heel veel.

Schrijf elke keer een beetje, elke keer een beetje meer zodat je tone of voice super helder wordt en volledig bij jou past, en dan zal je zien dat je klanten hier als vanzelf op aansluiten. Laat je zien, zoals je echt bent en zij kiezen voor jou omdat ze de connectie voelen en ervan overtuigd worden dat jij degene bent die hen verder kan helpen.

Just do it! (friendly reminder..)

Wil je een unieke, aansprekende website en wil je het niet alleen doen?
Ik help je graag.
Neem gerust een kijkje bij mijn aanbod

Vind-als-coach-of-therapeut-je-eigen-unieke-stem-in-je-marketing.

Recente berichten

Hoe kies je een kleurenpallet voor je website?

Hoe kies je een kleurenpallet voor je website?

Een kleurenpallet kiezen voor je website is met de juiste tools een super leuke en eenvoudige klus. Zorg ervoor dat je kleurenpallet op je website aansluit bij wie je bent en wat je de bezoeker wil laten voelen: stoer, sjiek, zakelijk, rustig, kleurrijk, speels, warm,...

Gratis checklist voor een waardevolle website

websitebouw voor coaches en therapeuten webdesign

Download de gratis checklist

Klik hier

Pin It on Pinterest