Selecteer een pagina

PORTFOLIO

Coachingswebsites

Een authentieke website die past bij jou

oprecht, eerlijk & aansprekend

Bekijk in mijn portfolio voorbeelden van websites die ik heb gemaakt

Portfolio

Website coaching
Mantelzorgmakelaar Den Bosch

websitebouw-coaching-mantelzorg

Website coaching en Recruitment
Leonie Riksen Coaching & Recruitment

Website-laten-maken-coaching (1)

Website Orthomoleculair therapeut
Voed jezelf

portfolio-coachingswebsite-websitebouw-uniek

Website Coaching
https://juulvanos.nl/

website-voor-een-coach-portfolio

Website Coaching 
CYS company

Maatwerk-website-ervaren-coaching

Website Personal Coaching
Limitless Life

Maatwerk-website-laten-maken-coaching-voeding

Website Coaching
Hoge Bomen Coaching

 

coaching-website-portfolio-3

Website Coaching
Roels Based

website-voor-een-coach-portfolio

Website woongemeenschap
https://havephof.nl/

websitebouw-ondernemers-uit-het-hart

Website ZZP-er (en mijn broer 🙂
https://natuurlijkboomverzorging.nl/

Websitebouw-zelfstandig-ondernemer

Website Coaching & Therapie
Coaching & Therapie Amsterdam

Maatwerk-website-coaching-zorgverlening.

Website Coaching
Wandelcoach Marjolein

Maatwerk-website-coaching-wandel-coaching

Klanten aan het woord

Ik ben Annemijn ontzettend dankbaar voor de prachtige website, maar bovenal voor dit mooie proces wat we samen zijn ingegaan. Annemijn werkt vanuit een open hart en dat voel je. Wanneer je vanuit een pure intentie wilt creëren, ben je bij Annemijn op de perfecte plek.

– Danielle Hofstra –

Gezien ik handelingsverlegen ben in het daadwerkelijk bouwen van een website, heb ik de deskundigheid van Annemijn ingeschakeld. Ik had voorafgaand aan de samenwerking een redelijk duidelijk beeld over een mogelijk eindproduct. Met Annemijn samen ben ik echter een ietwat alternatieve route ingeslagen.

Een sterk punt van Annemijn is namelijk dat ze je als klant aan de voorkant direct actief betrekt bij het proces. In plaats van direct alle input over te nemen, heeft Annemijn de tijd genomen om zowel mijn dienst als mijn persoonlijkheid helder in kaart te brengen. Vervolgens hebben we samen – in een erg prettige en ongedwongen sfeer – de website voorzien van vorm en inhoud.

Ik kan stellen dat de website door deze professionele werkwijze en input van Annemijn een uniek, gepersonaliseerd product is geworden waar ik volledig kan achterstaan.

Aanrader!

– Meindert van den Eerenbeemt –

Ik help je graag een authentieke website te maken

die volledig bij jou past

Ik zit qua bouwen van websites komende periode volgepland en ga ook mijn eigen website en aanbod vernieuwen.

Meld je aan om bericht te ontvangen wanneer ik weer nieuwe klanten kan inplannen.

Ben je coach of zorgverlener en wil je een aansprekende website laten bouwen? Of je huidige website vernieuwen? Ik kom in de lente met een vernieuwde website en vernieuwd aanbod. Wil je dan een berichtje ontvangen? Laat even je e- mailadres achter via onderstaande link.

Vragen?

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met me op.

Annemijn@webdesigninflow.nl

Pin It on Pinterest