Selecteer een pagina

Waarom zou je Human Design in je marketing toepassen?

Human Design Marketing

Hoe zou het zijn om je marketing af te stemmen op je Human Design? Human Design leert ons hoe we beslissingen kunnen nemen die bij ons passen, écht bij ons passen, in alignment, in flow. Wanneer je je gaat verdiepen in je eigen design en gaat experimenteren met jouw eigen blauwdruk, geeft het je de mogelijkheid om meer rust, focus en flow te ervaren in je dagelijkse leven en in je business.

Een van de belangrijkste lessen over ieders persoonlijke design waar Ra Uru Hu (de grondlegger van Human Design) het altijd over had: “Als we gewoon op één lijn blijven met ons type, strategie en autoriteit, dan gaan we automatisch de-conditioneren. Je design laat je zien wat er van nature constant aanwezig is in jouw unieke energetische blauwdruk. Je emoties zijn er VOOR jou, om je te helpen zien welke weg bij je past en ook welke niet.

Juist in de verschillen zit kracht en authenticiteit

Als het de bedoeling was dat we allemaal hetzelfde pad zouden lopen, zouden we wel hetzelfde gemaakt zijn.
Met dezelfde talenten en verlangens en afkeuren. (Het gaat er dus niet om dat we passen in een beeld waaraan we dienen te voldoen. Een beeld wat beperkend kan zijn en ons klein kan houden omdat we leren dat het goed is om binnen de vastgestelde kaders te leven.)

Je gevoelens kunnen juist je trouwste raadgevers zijn die potentie hebben om je leven tot bloei te laten komen. Als je je talenten inzet, daar succesvol mee bent kan je jezelf laten groeien en anderen daarmee helpen. Als coach heb je veelal zelf een weg ingeslagen die je dichter bij je kern heeft gebracht, en het is zo mooi om daarin te blijven ontwikkelen. Eenmaal het pad ingeslagen van persoonlijke ontwikkeling blijf je ontdekken, telkens weer een stap verder. Voor mij is human design een prachtige tooling om mezelf beter te leren kennen, accepteren en te erkennen wat mijn pad is, wat mijn talenten zijn en op welke manier ik beslissingen dien te nemen, die écht bij me passen.

Als je je talenten inzet, daar succesvol mee bent, jezelf kan laten groeien en anderen kan helpen, dan ben je in lijn met wat tot uiting wil komen via jou. Het leven draait om groei, om verandering, om expansie en dat zit ook in ons. Als we het pad vrij maken om deze groei ten volle te ondersteunen, dan geven we onszelf de mogelijkheid om meer te kunnen zijn dan we ooit gedacht hadden. Meer van onszelf te zijn, de versie die jij het liefste laat zien. Waar je in je kracht staat en met zelfvertrouwen en plezier door het leven gaat, ten dienste van je eigen weg die je loopt. En daarmee ook de weg van anderen beïnvloedend. Want dat ga je doen, als je jezelf toestaat ten volle te leven, in lijn met je talenten, dan geef je ook ruimte aan anderen om dat te doen.

Hoe kan jouw Human Design profiel je helpen in je marketing?

1. Manifestor
Unieke talent
Nieuwe bewegingen en ideeën te initiëren en aan te zetten tot actie.

Je bent op je best wanneer
Je je eigen pad uitstippelt in plaats van te zoeken naar toestemming of goedkeuring van anderen.

Je mag bijsturen bij
Boosheid. Dit is een teken dat je te veel compromissen sluit.

2. Manifesting Generator
Unieke talent
Kan enorm veel werk verzetten met enthousiasme en energie door de vele dingen te doen waar je van houdt.

Je bent op je best wanneer
Je op je gevoel vertrouwt om je de weg te wijzen en projecten of mensen na te jagen die je nieuwsgierigheid prikkelen, zonder je zorgen te maken over waar iets toe kan leiden.

Je mag bijsturen bij
Frustratie of het gevoel vast te zitten of te stagneren. Dit is een teken dat je te veel tijd besteedt aan activiteiten of mensen waar je niet warm voor loopt.

3. Generator
Unieke talent
Kan enorm veel werk verzetten met enthousiasme en energie door de dingen te doen waar je van houdt.

Je bent op je best wanneer
Je vertrouwt op je gevoel om je de weg te wijzen en tijd te besteden aan activiteiten en mensen die je enthousiast maken.

Je mag bijsturen bij
Frustratie of woede wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt. Gun jezelf van koers te veranderen als dat nodig is. Alleen omdat je iets kunt doen, betekent niet dat je het moet doen. Bekijk of het echt bij je past of dat je vanuit conditionering JA zegt.

4. Projector
Unieke talent
Je frisse, unieke kijk te delen op het ontwikkelen van mensen, projecten of systemen.

Je bent op je best wanneer
Je je erkend en gewaardeerd voelt voor de waarde die je bijdraagt en de moeite of tijd die je erin steekt

Je mag bijsturen bij
Bitterheid of wrok. Dit komt vaak naar voren wanneer je je niet erkend of gewaardeerd voelt, of wanneer je te hard je best doet en geen pauzes neemt om je batterij op te laden

5. Reflector
Unieke talent
De waarheid REFLECTEREN en ONTDEKKEN.

Je bent op je best wanneer
Je leeft in het moment.

Je mag bijsturen bij
Teleurstelling. Dit is een teken dat je dingen probeert te controleren die je niet kunt controleren of dat je jezelf vergelijkt met anderen die je niet zou moeten zijn.

Human Design toepassen in je marketing

Het mooie van Human Design is dat het ervan uit gaat dat alles al in je zit, alles wat je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen zit in je. Je neemt het altijd met je mee en je kunt ermee navigeren als je weer leert luisteren naar je innerlijke wijsheid.

You’re your own guru. Human design is geen allesoverheersende manier waarop je je zou moeten gedragen of waaraan je zou moeten voldoen. Het geeft je handvatten om te experimenteren. Alleen door het exacte moment dat je geboren bent, is je een energetische blauwdruk gegeven. Een blauwdruk vol met potentieel. Een blauwdruk die je kan helpen om dichter bij je kern te komen, om te deconditioneren door alleen al in lijn te gaan leven met je type, autoriteit en je strategie.

De mooie kanten die je bij jezelf ontdekt als je steeds meer volgens je design gaat leven
– Je superkrachten
– Je levensdoel
– De manier van keuzes maken die geschikt is voor jou
– Je leiding vanuit je lichaam voelen en daarmee keuzes maken, niet met je verstand

Experimenteren met Human Design in de marketing van je bedrijf

Ik vind het een prachtig experiment en merk ik dat ik mezelf beter leer kennen en haal er belangrijke lessen uit die me helpen steeds meer te vertrouwen op mijn eigen waarheid. Dat geeft me mooie inzichten en mooie resultaten en dat gun ik meer mensen. Daarom geef ik mijn klanten waar ik een website voor bouw een uitleg over hun Human Design chart, als ze het leuk vinden om er meer over te weten. Dan ga ik in op hun strategie, type en autoriteit zodat zij kunnen experimenteren met de wijsheid van human design en zo beslissingen nemen die dichter bij zichzelf liggen. Privé als ook in hun business.

Ben je benieuwd naar jouw unieke Human Design profiel?
Je kunt je Human Design chart gratis opvragen via deze link.

Wil je meer weten of je type, autoriteit en strategie?
Op de website van Jovian Archive vind je ook teachings van Ra Uru Hu, de grondlegger van Human Design.

Website & Human Design Reading voor soulpreneurs
Ben je een soulpreneur en wil je een (nieuwe) aansprekende en verbindende website en daarbij ook een reading over jouw Human Design Chart? Zodat je met jouw Design kan gaan experimenteren om beslissingen te nemen steeds meer in lijn met je ziel, in zowel je bedrijf als in je Privé.

Ik help je graag.
Neem gerust een kijkje bij mijn aanbod

Podcast over Human Design
Emma Dunwoody heeft een super interessante podcast over hoe je kunt experimenteren met je Human Design . Ze geeft ontzettend veel informatie over de verschillende types en profielen en nodigt gasten uit die vertellen over hun ervaringen. Aanrader!

human-design-marketing

Recente berichten

Wat zijn de 5 Human Design types?

Wat zijn de 5 Human Design types?

Human design kent 5 types. Het type is een van de onderdelen van ons Design waar een grote potentie in zit om te deconditioneren. Ra Uru Hu gaf aan dat als we gewoon op één lijn blijven met onze type, strategie en autoriteit, dat we dan automatisch gaan...

Gratis checklist voor een waardevolle website

websitebouw voor coaches en therapeuten webdesign

Download de gratis checklist

Klik hier

Pin It on Pinterest