Selecteer een pagina

Human Design; beslissingen nemen vanuit bezieling

Human Design Marketing

Hoe werkt Human Design? Wat is het en hoe helpt het beslissingen te nemen die in lijn zijn met je ziel?

“Wanneer ik een beslissing maak met de mind is het voor de ander, wanneer ik een beslissing maak met mijn autoriteit is het voor mezelf”
– Ra Uru Hu, grondlegger van Human Design –

Human Design helpt je om beslissingen te nemen vanuit bezieling, die juist zijn voor jou. Zowel in je dagelijkse leven als in je business. Het gaat ervan uit dat de wijsheid of iets voor ons is of juist niet in de reactie van je lichaam te vinden is. Dus niet door het te bedenken, dat leidt ons verder van onszelf, maar door te leren voelen en vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid.

Iedereen is geboren met een eigen uniek (human) design, een landkaart die je helpt om door het leven te navigeren, op een manier die écht bij je past. Als je je wilt verdiepen in Human Design dan begin je met je type, strategie en autoriteit. Er is nog zoveel meer gedetailleerde informatie te vinden in je chart, maar je begint bij de basis anders wordt het onoverzichtelijk en overweldigend.

Experimenteren met Human Design, om aligned beslissingen te nemen

Ik ben het experiment gestart Human Design te integreren in mijn eigen leven en in mijn marketing. Ik vind het een hele mooie ontdekkingstocht, die ik zelf doorloop en ook samen met mijn klanten. Het brengt veel meer rust, richting en focus. Als generator is het super belangrijk om stap voor stap te bouwen en te investeren in “the things you love”. Om je daar telkens verder in te verdiepen en beter in te worden, zodat je echt een specialist wordt in dat vakgebied, waar je sparkle van aan gaat. Daarom kies ik bewust om te starten met een website met blog als basis omdat ik graag schrijf en het mijn missie is om coaches en therapeuten te helpen een podium te creëren voor hun mooie dienst. En als social media uiting alleen een instagram kanaal, met zelfgemaakt beeld omdat ik tijdens het ontwerpen een sparkle voel en de tijd lijkt te verdwijnen.

Een overzicht van type, strategie en autoriteit in Human Design

Alleen al door het volgen van je type, strategie en autoriteit ga je re-conditioneren en zet je deuren open naar meer zelfvertrouwen.

Type
Type is hoe we energetisch ontworpen zijn om met de wereld om ons heen om te gaan. Zodat we kiezen voor wat waar voor ons is. In feite is type er om ons in flow te brengen, zodat we in onze kracht staan en onze talenten benutten.

Er zijn 5 types gedefinieerd binnen Human Design

Manifestor (9%) – daagt uit en initieert. Het is de grootste van alle aura’s en zijn strategie is om te informeren. Manifestors zijn er om impact te maken. Hun doel is te initiëren, inspireren, leiden, aanzetten tot actie
Manifesting Generator (35%) – enorme aura, wordt opgemerkt wanneer zij een kamer binnenkomen, lokt anderen uit om om een reactie te vragen, hybride type (mix tussen Manifestor en Generator – met de meeste kenmerken van een Generator), ze zijn hier om zeer expressief te zijn en de strategie is om te reageren en te informeren. Manifesting Generators zijn hier om zichzelf te kennen en daarnaar te leven. Hun doel is tot uiting laten komen van menselijk potentieel (laten zien wat mogelijk is), bouwen & werken aan de dingen waar ze warm voor lopen, waar ze een sparkle van krijgen.
Generator (35%) – lokt reactie van anderen en het universum uit, groot en uitnodigend aura, erg aantrekkelijk voor anderen en zijn strategie is om te reageren. Generators zijn hier om zichzelf te kennen en daarnaar te leven. Hun doel is om te bouwen, uitbreiden, werken aan de dingen waar ze een duidelijke JA voor voelen, waar ze een sparkle van krijgen.
Projector (20%) – een gefocuste aura die herkenning en uitnodiging uitlokt, is zeer observerend en de strategie is te wachten op een uitnodiging. Projectors zijn hier om anderen te zien, om een gids te zijn in het leven van energietypes. Ze zijn hier voor hun specifieke kwaliteiten als gids, met aangeboren wijsheid en kunnen potentieel zien.
Reflector Aura (1%)- lokt anderen uit naar hen te kijken voor hun reflectie, is een spiegelende en terugkaatsende aura en de strategie is te wachten gedurende 28 dagen of een hele maancyclus. Ze zijn hier om te spiegelen, kunnen potentieel zien, als voorbeeld voor anderen.

Beslissingen nemen vanuit bezieling. Volg je Human Design Strategie

Bij elk Human Design type hoort een strategie hoe we communiceren met de wereld om ons heen. Als we deze strategie volgen, dan gaat interactie met anderen steeds meer vanzelf: in flow.

Elk type heeft een eigen unieke strategie om te communiceren. Als je op de manier die past bij je type in actie komt en als je voelt dat dit bij jou hoort, dan wordt dat binnen Human Design “aligned actie” genoemd, in lijn met je ziel.

Manifestor – door in actie te schieten in reactie op een interne prikkel, een gevoel/idee dat vanuit binnen opkomt
Manifesting Generator – door te reageren op een externe prikkel, iets dat gebeurt in de wereld om ons heen, waarvoor je een JA voelt
Generator – door te reageren op een externe prikkel, iets dat gebeurt in de wereld om ons heen, waarvoor je een JA voelt
Projector – op uitnodiging van een ander
Reflector – door de maancyclus af te wachten

Bezielde beslissingen nemen met je Human Design autoriteit

Autoriteit gaat over HOE op één lijn te komen met je Human Design en zo beslissingen te nemen die echt bij je passen. Human Design gaat ervan uit dat we beslissingen nemen die bij ons passen met het lichaam, niet met het verstand.

Je design geeft aan welke manier van beslissingen nemen bij jou past.

Er zijn 5 vormen van autoriteit

je autoriteit wordt bepaald door je gevulde energie centre(s) in je human design chart. Wanneer een energiecentrum is gevuld, dan staat dat altijd aan en heb je beschikking tot de consistente energie en kwaliteiten van dat center.

Emotionele autoriteit (50%) – pas beslissingen nemen als je emotionele helderheid voelt, geef het tijd om te voelen of iets juist is voor jou (grote beslissingen kun je beter pas nemen als je er minimaal 1 nachtje over hebt geslapen)
Sacrale autoriteit (35%) – beslissingen nemen als je een duidelijke ja of nee voelt, vanuit je sacral center, je voelt direct of iets voor je is of niet (of je energie voor hebt in het moment of niet)
Splenic autoriteit (10%) – een fluistering van je intuïtie/ je instinct, deze spreekt maar een keer en laat je direct voelen of iets voor je is of niet
Heart-ego autoriteit (2%) – luisteren naar je hart, je voelt je eigen hartsverlangen dat aangeeft of je ergens warm voor loopt of juist niet
G-autoriteit / self-centered autoriteit (2%) – de richting die je voelt dat je leven op mag gaan, dat geeft aan of iets passend is voor jou of niet
Geen gevulde centres (1%) – je bent een reflector, geen gedefinieerd centrum dat je helpt bij het maken van beslissingen, jouw autoriteit zit in de maancyclus, deze mag je afwachten zodat je helderheid en duidelijkheid voelt of iets bij je past of niet

Ben je benieuwd hoe jouw Human Design eruit ziet?

Deze kan je gratis opvragen via deze link .

Ben je een soulpreneur en wil je een (nieuwe) aansprekende en verbindende website en daarbij ook een reading over jouw Human Design Chart? Zodat je met jouw Design kan gaan experimenteren om beslissingen te nemen steeds meer in lijn met je ziel, in zowel je bedrijf als in je Privé.

Ik help je graag.
Neem gerust een kijkje bij mijn aanbod

Human-Design-beslissingen-nemen-vanuit-bezieling

Recente berichten

Wat zijn de 5 Human Design types?

Wat zijn de 5 Human Design types?

Human design kent 5 types. Het type is een van de onderdelen van ons Design waar een grote potentie in zit om te deconditioneren. Ra Uru Hu gaf aan dat als we gewoon op één lijn blijven met onze type, strategie en autoriteit, dat we dan automatisch gaan...

Gratis checklist voor een waardevolle website

websitebouw voor coaches en therapeuten webdesign

Download de gratis checklist

Klik hier

Pin It on Pinterest