Selecteer een pagina

Laat je website consistent groeien door bewust aandacht te geven aan 3 belangrijke pijlers

Soul Marketing

Wil je consistent groeien met je website, op een manier die duurzaam is, bij je past en waar je plezier aan beleeft?

Er zitten veel voordelen aan stap voor stap bouwen aan een levendige en verbindende website. Je website is dé plek waar jouw potentiële klanten als eerste kijken in hun online zoektocht naar een oplossing voor iets waar ze tegenaan lopen.
Het geeft de bezoeker de mogelijkheid om kennis met je te maken, om te zien of jouw dienst bij hem/haar past. Een mooie gelegenheid om oprechte verbinding te maken met je bezoeker, om te laten zien wie je bent en wat je kunt betekenen.

Het brengt je zelfvertrouwen, structuur en rust als je een website hebt die laat zien wie jij bent, echt en oprecht, waar je super trots op bent en die met je mee groeit. Die klopt vanuit de kern van jou en van je bedrijf en die stap voor stap uitbreidt op een manier die bij jou past. Zodat je website steeds meer vóór je gaat werken, meer bezoekers trekt en jouw gewenste klant uitnodigt om contact met je te leggen.

Wil je duurzaam groeien met je website?

Zorg dat je 3 essentiële pijlers bewust aandacht geeft in je marketing en je ondernemerschap:

=

Meesterschap

=

Authenticiteit

=

Consistentie

1. Meesterschap (ofwel een kwaliteit leveren waar je trots op bent)

Meesterschap, zodat je goede kwaliteit levert waardoor jouw klanten zo enthousiast zijn over je dienst dat ze je gaan aanbevelen. Zo ga je een tribe opbouwen van mensen om je heen die enthousiast zijn over je dienst en een mooie review willen schrijven of in de toekomst nog eens kiezen voor een samenwerking met jou.

Als je een bezield ondernemer bent die gaat voor groei en kwaliteit dan wil je dat ook uitstralen op je website en in je marketing uitingen. Dat kan je pas doen als je eerst de weg naar binnen heb gemaakt. Naar jouw eigen kern, zodat je heel helder weet wat de resultaten zijn van je dienst, wat uniek is van werken met jou, voor wie je je diensten aanbiedt en welke diensten dat zijn waarmee je de ander helpt groeien, stappen zetten op weg naar een krachtigere, moedigere, liefdevollere, levenslustigere versie van zichzelf. Ga dat uitstralen naar buiten op je website op een manier die echt bij je past. Schrijf je graag maak dan mooie blogs, hou je meer van spreken begin dan een podcast of maak een verbindende video reeks.

consistent-groeien-met-je-website

2. Authenticiteit

Als je onderneemt vanuit authenticiteit dan ben je echt, maak je oprechte verbinding, kan je ondernemen vanuit je unieke innerlijke motivatie en dat brengt je joy en groei. Als je jezelf laat zien op een manier die écht bij jou en je bedrijf past en dit consistent gaat uitstralen, dan ga je hiermee de klanten aanspreken die bij je passen, die helemaal aansluiten bij wie jij bent en wat je te bieden hebt, omdat je dat oprecht en eerlijk hebt geuit en dat gaat je zoveel plezier en mooie resultaten opleveren. 

consistent-groeien-met-je-website

3. Consistent in je boodschap

Als je consistent wilt groeien is het van belang om consistent te investeren in de kwaliteit van je dienst en in je marketing. Daarbij is het van belang dat je keuzes maakt zodat je plezier houdt in je werk en in je marketing en tijd over hebt voor dingen die voor jou nog meer belangrijk zijn. Als je keuzes maakt, dan hoef je alleen te doen waar je voor kiest (en alle andere dingen bewust niet, want er is zoveel wat je kunt doen). Dus kies voor een manier die echt bij je past en die voor jou gemakkelijk vol te houden is, omdat je het leuk vindt en het overzichtelijk is. Begin daarom klein met bijvoorbeeld alleen een blog en een instagram account. Je kunt er dan voor kiezen je tijd wijs te gebruiken en je blog opknippen en in kleine stukjes delen op je instagram account, met een foto of quote die je mooi vindt. 

consistent-groeien-met-je-website

Vind je eigen unieke tone of voice

Vind in je marketing uitingen jouw eigen, unieke tone of voice, die echt bij je past, het zal in de opstart wel even zoeken zijn. Als je hierin meters maakt en steeds meer jouw eigen boodschap weet te verwoorden, dan gaat het je steeds beter af, kom je dichter bij de kern van jou en je bedrijf en voel en ervaar je wat je uit wilt stralen. Zo weet je steeds beter wat er uniek is aan het werken met jou en welke manier van communiceren het beste bij je past: schrijven, spreken, op video…  zodat je iets doet wat je goed af gaat en waar je plezier in hebt.
Dan kan je het consistent vol houden, en merk je dat je er steeds beter in wordt want je tone of voice wordt steeds helderder en je komt dichter bij jezelf, waar je voor staat, wat jouw specifieke boodschap is, wat de kern is van je dienst waar je een ander mee kan helpen groeien, stappen kan laten zetten op weg naar een mooiere versie van zichzelf.

Ervaar je flow als alles in elkaar valt, klopt en gaat stromen.

Dus nog even een friendly reminder….
Als je consistent wilt groeien met je website, op een manier die duurzaam is, bij je past en waar je plezier aan beleeft,
geef dan vooral aandacht aan deze 3 pijlers: 

* Meesterschap,
zodat je goede kwaliteit levert waardoor jouw klanten jouw fans worden en je gaan aanbevelen, zo ga je een tribe opbouwen van mensen om je heen die je kunnen helpen groeien of in de toekomst nog eens kiezen voor een samenwerking met jou
* Authenticiteit,
zodat je echt bent, je unieke kwaliteiten inzet, oprechte verbinding maakt, kan je ondernemen vanuit je unieke innerlijke motivatie en dat brengt je joy en groei.
* Consistentie,
zodat je consistent kan blijven groeien met je bedrijf en ook als persoon, omdat mensen je vertrouwen en je een eigen unieke manier van werken hebt op jouw eigen specialisme en dat ook uitstraalt naar buiten.
Bouwen aan je bedrijf met een levendige website

En het mooie is als je je website als anker gebruikt, een verzamelpunt waar je alles wat je maakt samen laat komen gaat google jou steeds meer als autoriteit zien op jouw vakgebied. Want een website waar iets op gebeurt, waar nieuwe content op geplaatst wordt en steeds meer bezoekers trekt, die scoort beter in google.

Wil jij een mooie en verbindende website en wil je dat niet alleen doen?

Ik help je graag met het bouwen van een unieke website. We doorlopen stap voor stap een weg waarmee we komen tot de kern van jouw bedrijf. Dat gieten we in een mooi design, met aansprekende teksten voor de mensen die jij het liefste helpt met je dienst.

Wil je meer weten?
Neem een kijkje bij mijn aanbod

consistent-groeien-met-je-website

Recente berichten

Hoe kies je een kleurenpallet voor je website?

Hoe kies je een kleurenpallet voor je website?

Een kleurenpallet kiezen voor je website is met de juiste tools een super leuke en eenvoudige klus. Zorg ervoor dat je kleurenpallet op je website aansluit bij wie je bent en wat je de bezoeker wil laten voelen: stoer, sjiek, zakelijk, rustig, kleurrijk, speels, warm,...

Gratis checklist voor een waardevolle website

websitebouw voor coaches en therapeuten webdesign

Download de gratis checklist

Klik hier

Pin It on Pinterest