Selecteer een pagina

WEBSITEBOUW

voor coaches en therapeuten

Een website om trots op te zijn

=

die helemaal aansluit bij wie jij bent, eerlijk en oprecht in wat je te bieden hebt

=

waarmee je de klant aanspreekt die jij het liefste helpt groeien

=

die je eenvoudig zelf kunt aanpassen op elk gewenst moment m.b.v. instructiefilmpjes

En het technische gedeelte?

No worries, that’s my job!

Ik bouw graag voor jou je website als

je je eerste website zelf  hebt gemaakt, maar het niet lukt deze de professionele look en feel mee te geven die je voor ogen hebt.

je binnenkort je eigen bedrijf, start. Daar heb je een nieuwe website voor nodig die technisch goed in elkaar steekt.

je website niet meer past bij de fase waar je je nu in je ondernemerschap bevind. Je hebt je ontwikkeld, nu je website nog.

je een website wil, maar gewoonweg niet weet wat er allemaal voor nodig is. Je weet niet waar je moet beginnen.

Impressie

Een impressie van de websites die ik heb gebouwd.

websitebouwer-mantelzorg-makelaar
websitebouwen-coaching-holistisch-therapeut
Websitebouw-zelfstandig-ondernemer
Websitebouw-coaching
websitebouwen-coaching-holistisch-therapeut
Websitebouwen-holistisch-therapeut-coach

Hoe gaat dat in zijn werk?

In 3 heldere stappen je website in de lucht

We werken samen stap voor stap naar een mooi eindresultaat

website-by-design

1. De kern van je bedrijf

Ik help je mee om de kern van je bedrijf helder te krijgen, zodat je weet wie je wilt aanspreken en wat je uit wilt stralen. Ik heb een aantal vragenlijsten samengesteld. Als je deze doorloopt kom je eenvoudig tot de kern van je dienst, je doel, doelgroep en aanbod. We sparren tussendoor en ik geef feedback zodat we tot heldere en aansprekende teksten komen. Je teksten, foto’s en kleuren verwerk ik later in de bouwfase op een manier zodat ze aansprekend zijn voor jouw gewenste klanten.

2. De keuzes voor de stijl van je website

Met behulp van instructievideo’s help ik je je eigen brandboard samen te stellen. Helemaal in jouw stijl met kleuren, foto’s, tekens en lettertypes die bij je passen. Deze kan je ook weer als basis gebruiken in je social media uitingen, zodat je een professionele en eenduidige uitstraling krijgt.
Ook lopen we samen door de mogelijkheden voor het design van je website. Je kiest 1 of meerdere voorbeelden die je mooi vindt en ik luister naar wat voor uitstraling je wil met je website. Met deze input bouw ik een unieke en professionele website die aanspreekt en helemaal bij je past.

3. Het daadwerkelijk bouwen van je website

Met jouw input en wensen ga ik aan de slag om de pagina’s te bouwen en stuur je een voor een de conceptpagina’s door. Door jouw feedback en mijn advies kunnen we samen bijschaven, totdat je super trots bent op het eindresultaat. Vanaf het moment dat ik start met bouwen staat je website binnen 2 weken online.

What’s done in love is done well

 

-VINCENT VAN GOGH-

Je hebt zelf de controle

Ik help je om te weten hoe je zelf aanpassingen kunt doorvoeren op je website. Zo hoef je mij niet in te huren als je iets wilt aanpassen en je hebt zelf de vrijheid om het beheer van je website te doen op het moment dat het jou uitkomt.

Je krijgt toegang tot de besloten online learning omgeving. Daar vind je instructiefilmpjes waarin ik stap voor stap laat zien hoe je eenvoudig zelf aanpassingen kunt doen.

Met de online instructievideo’s kan je zelf:
* teksten en foto’s aanpassen
* blogs plaatsen
* blogs taggen met zoekwoorden zodat google de juiste klanten naar je website kan leiden
* de updates die nodig zijn doorvoeren

In bijgaand filmpje laat ik je kort zien hoe dat werkt.

Combinatie van kennis, intuïtie en creativiteit

De samenwerking met Annemijn was fantastisch. Annemijn weet zich goed in te leven in jou als persoon en jouw dienst, waardoor het resultaat van de website heel authentiek is. Ze geeft veel tips en heeft handige tools die je zelf kan gebruiken voor bijvoorbeeld het kiezen van de kleuren en het schrijven van de inhoud.

Ze neemt niet alleen de technische kant over, maar kan ook zeker meedenken over de inhoud en uitstraling. TOP!!!

– Judith Bandell –

Annemijn heeft met passie en gedrevenheid een ontzettend mooie website voor mij gemaakt. Ze neemt alle tijd voor je als je dingen niet helemaal begrijpt, legt met veel geduld en helder uit hoe je zelfstandig je website kan beheren en aanpassen. Als je op zoek bent naar een websitebouwer waarbij jij je op je gemak voelt, die niet alleen kijkt naar het eindproduct maar ook echt begrijpt waar je het over hebt en met je meedenkt dan ben je bij Annemijn op de juiste plek!

– Roos Assouik –

De afgelopen weken heb ik samen met Annemijn gewerkt aan mijn website. Het voelde voor mij echt als een samenwerking, met geregeld contact, goede bereikbaarheid en vooral heel veel mooie ideeën. Door de vragen die Annemijn stelt, ben ik echt de diepte in kunnen gaan met mijn boodschap; wat wil ik de wereld nu zeggen.

Annemijn kan goed afstemmen of wat jij als individu nodig hebt. Ze heeft leuke oefeningen wanneer je even vast loopt in het schrijven en denkt actief mee in zaken waar je zo tegenaan loopt met een startend bedrijf. Het hele proces ging niet alleen over het technisch bouwen van de site, waar ze al heel goed in is. Maar de contacten met Annemijn heb ik ook als een stuk coaching ervaren, waardoor ik met meer zelfvertrouwen en met mijn prachtige site, klaar ben voor de start.

– Maureen Mayr –

Oh, wat een mooie website heb jij, dat hoor ik vaak van mijn klanten.
En daar ben ik super trots op. Dank je wel Annemijn, je bent een kanjer. Ik raad je zeker aan bij iedereen.

– Monique Motshagen –

Het is heel fijn samenwerken met Annemijn! Ze is enorm betrokken, denkt & voelt met je mee en levert prachtig werk af, helemaal passend bij wie je bent. Ze combineert kennis, intuïtie en creativiteit tot een prachtig én functioneel geheel. Dank voor al je hulp An!

– Femke Krabben –

websites-by-design
websitebouw-by-design.
websitebouw-by-design-in-flow

Wat kan je nog meer verwachten?

3

Compatibel op tablet en smartphone

3

Privacyverklaring & algemene voorwaarden in de footer

3

Volgknoppen naar je social media accounts

3

Heb je nog geen logo? Ik kan een eenvoudig & aansprekend logo voor je maken in lijn met de door jouw gewenste stijl en kleuren.

3

Mogelijkheid tot inschrijven nieuwsbrief / inspiratie zodat je e-mailadressen van geïnteresseerden ontvangt zodat je met hen kunt connecten via mail.

prijzen websitebouw

Totaalpakket

€ 990 (excl. btw)

Complete website
home-, aanbod-, over mij-, tarieven, contactpagina,  & contactformulier gekoppeld aan je e-mailadres.

Ook voeg ik de mogelijkheid toe dat bezoekers hun e-mailadres achter kunnen laten bij interesse en koppeling van je  social media accounts.

(max. 8 pagina's)

Extra's

  • Blog pagina (met 3 blogs) € 100
  • Extra pagina € 80
  • Funnel samen bouwen en implementeren in Mailblue, gekoppeld aan je weggever op je website € 250 (excl. abonnement mailblue +/ € 110 euro/jaar)
  • Koppeling met online afsprakensysteem calendly € 89
  • Kleine webshop voor een paar producten of diensten met Woocommerce (gratis software) of koppeling met Plug & Play (excl. abonnement v.a. +/- 9 euro per maand) € 100
  • Overige diensten € 50 per uur
    (alle prijzen zijn excl. btw)

Wat is er nog meer nodig om je website in de lucht te houden?

Alle kosten voor het bouwen van je website heb ik meegenomen in de totaalprijs.
Om je website in de lucht te krijgen en te houden dien je rekening te houden met kosten voor de domeinnaam en webhosting.

1. Domeinnaam
Je domeinnaam (in mijn geval: https://webdesigninflow.nl) reserveer je en daarop komt een webhosting pakket.

2. Webhosting
Webhosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat
- je website toegankelijk is voor iedereen op het internet
- technische zaken geregeld zijn: zoals DNS beheer, SSL, ondersteuning van scripts zoals PHP versie, snelheid van je website en geheugen
- je website zo goed mogelijk beschermd is tegen een mogelijke hack

Deze service koop je in bij een betrouwbare webhosting provider, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten zijn de kosten hiervoor vanaf € 11 euro per maand, voor domeinnaam & hosting. Dan ben je nog wel zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, zoals het up to date houden en de updates van je website. 

Je kunt er ook voor kiezen om ook een onderhoudspakket te nemen, dan ben je wat meer kwijt per maand, maar heb je geen omkijken meer naar je website. Dan ben je verzekerd van 24/7 monitoring van je website qua snelheid, veiligheid en back-ups. 

Heb je nog geen goede hostingpartij. Ik geef je adviezen van partijen die betrouwbaar zijn en waar ik graag mee werk.

SERVICE VOOR AANPASSINGEN

Heb je geen zin of tijd om zelf je website bij te houden?

Met de online training die gratis beschikbaar is voor mijn klanten kun je zelf eenvoudig je website beheren. Wil je liever dat ik het voor je doe? Je kunt me voor losse diensten inhuren  (€ 50 per uur) 

veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt, maakt dat uit?

Nee, dat maakt echt niks uit. We hoeven niet daadwerkelijk bij elkaar te komen om je website in de lucht te krijgen. Meestal werk ik volledig online, dat werkt gemakkelijk, flexibel, snel en geeft net zo’n mooi resultaat.

Hoe verloopt het traject als je mijn website bouwt?

In overleg plannen we samen 2 weken in waarin ik je website ga bouwen. Op de eerste bouwdag maak ik de conceptpagina van je homepage. Ik stuur je de link door en we plannen een moment voor je feedback, waarna ik  aanpassingen doe als dat gewenst is.

Wanneer de homepage voor jou helemaal kloppend is, dan ga ik de overige pagina’s bouwen in dezelfde stijl. Elke keer als ik een nieuwe pagina oplever ontvang je van mij de link naar de nieuwe conceptpagina en mogelijke opmerkingen verwerk ik na jouw feedback. Zo bouw ik elke pagina van je website naar jouw wensen en binnen 2 weken is jouw unieke website in de lucht.

Het kost je in de eerste week ongeveer 30 minuten per dag. In de tweede week in totaal nog ongeveer 1 uur.

De tweede week gebruik ik vooral om te finetunen zodat je website:
1. netjes naar voren komt op tablet en mobiel
2. getagd is met relevante zoekwoorden voor google
3. getest is en alle linkjes werken
4. foto’s heeft in klein formaat, zodat dit de snelheid niet nadelig beinvloedt
5. geactiveerde plugins heeft die je website goed ondersteunen in functionaliteiten en waardoor automatisch back-ups gemaakt worden

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de voorbereiding?

Dat is afhankelijk van hoeveel tijd je vrij kunt maken om aan je content te werken en hoe makkelijk je de juiste woorden op papier krijgt. Sommige klanten hebben binnen 3 weken alles bij elkaar verzameld en anderen zijn binnen 10 weken klaar.

Je krijgt van mij een aantal intakeformulieren waarin ik je gerichte vragen stel. Deze vragen zijn zo samengesteld dat je hiermee teksten maakt die aansprekend zijn voor je gewenste klanten en geschikt zijn voor het web. Je maakt hiermee een reis naar binnen en krijgt heldere inzichten in wie je bent, waarom je doet wat je doet, wat uniek is aan jou en je dienst, welke resultaten je klanten kunnen verwachten en voor wie je dienst geschikt is.

Het is belangrijk om hier ruimte voor in te plannen en oprechte aandacht aan te geven. Zodat je echt een goede en heldere basis van je bedrijf neerzet. Dit zorgt dat je aansprekend bent voor je gewenste klanten, maar ook dat jij zelf helder hebt wat precies je dienst is, voor wie en wat je toevoegt voor je klant. Deze reis naar binnen zorgt ervoor dat jij duidelijk weet wat je naar buiten uit wil gaan stralen. Dat zorgt voor een super fundament voor je website. En maakt daarna je marketing uitingen veel gemakkelijker (zoals je social media posts) omdat je helderheid en richting hebt.

“Elke dag een beetje wint het van 1 keer heel veel”. Als je 2 weken lang elke dag consistent 60 minuten inplant om aan je teksten te werken heb je veelal al je teksten op papier.

Hoe kies ik voor een stijl die bij me past?

Je wil een uitstraling op je website die bij je past: stoer, sjiek, zakelijk, rustig, kleurrijk, speels, warm, uitdagend, laagdrempelig, verbindend, professioneel, eenvoudig…

Door het maken van een brandboard kan je keuzes maken die hierbij aansluiten. Je kiest foto’s, kleuren en lettertypes die passen bij jou? Een brandboard maken voor je website is met de juiste tools een super leuke en eenvoudige klus.

Ik heb voor mijn klanten waar ik een website voor bouw een e-learning gemaakt met instructievideo’s. Hierin laat ik je stap voor stap zien hoe je je eigen brandboard maakt. Of meerdere als je nog twijfelt tussen bepaalde kleurenpallets. Dit is voor de creatievelingen ook nog eens super leuk om te doen.

Ik geef je toegang tot een instructie filmpje waarin ik stap voor stap laat zien hoe je jouw unieke brandboard maakt. Ook deel ik een template brandboard in canva die je eenvoudig kunt aanpassen naar jouw wensen.

Ben je nog niet bekend met canva? Het is een super handige tooling waarmee je zelf eenvoudig mooi en professioneel beeldmateriaal kan maken. Ik leer je hoe je je brandboard maakt, ook zonder technische kennis is dit goed te doen. Het voordeel is dat je daarna canva ook kunt gebruiken om mooie content te maken voor je social media, blog, presentaties enz. Je kunt alles in dezelfde kleuren en stijl gieten die je kiest bij het maken van je brandboard, zodat al je uitingen in dezelfde stijl zijn, dat ziet er meteen super professioneel uit.

Je bent geen kosten kwijt voor het gebruik van canva. Met de gratis versie van canva heb je ruim voldoende om mee te werken. 

Zie je het niet zitten om in canva een brandboard te maken en wil je alleen kleuren kiezen? Dan verwijs ik je direct naar een website waar je uit super veel kleurenpalets een keuze kan maken die bij je past en dan ga ik daarmee aan de slag.

Ik ben niet goed in teksten schrijven, wat nu?

Je ziet op tegen het schrijven van tekst voor je website en wil toch aansprekende teksten. Daarmee kan ik je op een aantal manieren helpen.

1. flowschrijven
Als je teksten schrijft voor je website, blog of social media en je merkt je dat je vastloopt of teveel in je hoofd gaat zitten, haal dan de druk eraf dat je je beste tekst ooit moet gaan schrijven. Je hebt een uniek verhaal te vertellen en een unieke dienst die je aanbiedt. Dit kan door een leuke oefening: flowschrijven. Als je wil stuur ik je deze schrijfoefening. Het helpt vaak om dichter bij jezelf te blijven en plezier te ervaren met het schrijven van teksten.

2. Gerichte vragen
Uit het niets schrijven is lastiger dan dat je reageert op vragen. Ik stuur je een aantal vragenlijsten toe en als je die invult dan heb je daarmee alle informatie compleet voor een verbindende website. De vragen zijn zo samengesteld dat je hiermee tekst op papier krijgt die aansprekend is op het web & waardoor je gewenst klant zich aangesproken voelt en graag verder wil lezen. Plan hiervoor tijd in zodat je er gefocust aan kunt werken. Je zult zien dat als ik dit in een mooi jasje giet er straks een professionele en aansprekende website staat. En je kunt tussendoor ook altijd je teksten aan me doorsturen, ik geef je graag feedback en advies om je teksten helder, aansprekend en passend bij jou te maken.

3. laat perfectionisme los
Perfectionisme is de grootste valkuil van stappen zetten en meters maken. Probeer niet teveel naar die kritische stem te luisteren en vertrouw op je eigen kunnen en je eigen stem. Het hoeft niet perfect, maar wel goed. Je hoeft ook geen tekst te schrijven die vele jaren mee moet gaan, jij verandert, je bedrijf verandert en je kunt je teksten altijd bijschaven op den duur. Schrijf zoals het nu is, wat je nu kunt toevoegen en laat jezelf en je mooie dienst zien.

4. Schrijf zoals je bent
Schrijf zoals je ook tegen een vriend of vriendin zou praten. Zo maak je connectie met de mensen die echt bij je passen en laat je eerlijk en oprecht zien wie je bent. Dat is helder en duidelijk. Je kunt er ook voor kiezen om de antwoorden op de vragen die ik je stel uit te spreken en op te nemen. Dat is spontaan en natuurlijk en daarna werk je de gesproken tekst uit.

5. vraag feedback
Twijfel je? Vraag iemand die jou goed kent om je teksten door te nemen. Zij kunnen zien of ze jou herkennen hierin. En ik doorloop je teksten om te zien of het logisch is, aansprekend en klopt voor op het web.

Wat voor foto's heb ik nodig?

Je wil foto’s op je website die passen bij jou en bij je dienst. Zoek een aantal foto’s die daarbij aansluiten.

Kies meerdere foto’s van jezelf en meerdere sfeerfoto’s die aansluiten bij je product of dienst. Dit kunnen foto’s zijn van producten of dingen die je gebruikt bij je sessies, van spullen die je mooi vindt, van de natuur of van jou samen met een klant “in actie”.

Foto’s voor je website hoeven niet in hele hoge resolutie te zijn, die zijn te zwaar voor je website en daarvan wordt je website traag. Daarom zet ik foto’s in hoge resolutie altijd om in zo laag mogelijke resolutie. Zo aangepast dat de kwaliteit behouden blijft en de snelheid van je website ook. 

Als je foto’s laat maken door een professional dan is het voordeel dat er eenduidigheid door je website loopt. Echter het is geen must om professionele foto’s te gebruiken. Ik heb hele mooie websites gebouwd met alleen eigen gemaakte foto’s.

Wil je liever starten met zelfgemaakte foto’s? Bijna alle foto’s die genomen zijn met een mobiele telefoon zijn ook prima bruikbaar.

Als je zelf geen of te weinig mooie foto’s hebt van je product of dienst, kan je gratis foto’s downloaden die rechten vrij zijn. bij pixabay (https://pixabay.com/nl/) en pexels (https://www.pexels.com/nl-nl/)  .
Let erop dat je niet zomaar foto’s van het internet vandaan haalt. Dat zou je een boete kunnen opleveren.

Ik heb nog geen logo, kan jij dat maken?

Als je nog geen logo hebt, dan kan ik een eenvoudig logo voor je maken. Dit logo maak ik in stijl met de kleuren en uitstaling die je wil op je website.

Dit zit bij mijn dienst inbegrepen als je hier gebruik van wil maken.

Kan je ook een webshop bouwen?

Jazeker, dit kan ik doen door een koppeling te maken met plug & play. Dan neem je de dienst af bij de IMU. Zij zorgen voor een eenvoudig te beheren betaalpagina en dat de techniek goed werkt zodat alles soepel verloopt. 

Ook kan ik een webshop bouwen met woocommerce. Dan ben je zelf meer in charge voor het beheren van je webshop. Dit omdat je woocommerce gratis kunt gebruiken waardoor er geen ondersteunende dienst achter zit.

Wanneer je interesse hebt in het verkopen van diensten en/of producten vanaf je website kunnen we samen afstemmen welke optie het beste bij jou past.

Ik help je graag een authentieke website te maken

die volledig bij jou past

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met me op voor vragen of voor een vrijblijvend adviesgesprek

2 + 9 =

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring

Boek je liever direct een vrijblijvend online adviesgesprek om inzichtelijk te krijgen wat de mogelijkheden voor jou zijn? Via onderstaande button boek je direct in mijn agenda je gesprek in.

Pin It on Pinterest