Selecteer een pagina

5 must-have elementen voor elke dienstenpagina van een coach of therapeut

Soul Marketing

Als coach of therapeut is het belangrijk om een dienstenpagina te hebben die potentiële klanten aanspreekt en vertrouwen wekt. Ik wil je daarom graag vertellen over vijf must-have elementen die niet mogen ontbreken op jouw dienstenpagina.

1. Persoonlijke connectie

Een dienstenpagina is bedoeld om de juiste klanten aan te trekken en de persoonlijke connectie tussen jou en je potentiële klanten te versterken. Om een ​​persoonlijke connectie te maken, moet je de lezer aanspreken op een manier die hem of haar raakt. Gebruik een taal die vriendelijk, duidelijk en uitnodigend is en waarin je jouw passie voor je werk laat zien. Laat zien dat je begrijpt wat de behoeften en verlangens van je klanten zijn en dat je de beste persoon bent om hen te helpen.

Als coach of therapeut is het dus belangrijk om jouw eigen stem en persoonlijkheid te laten zien op jouw website. Dit zorgt voor een oprechte connectie met jouw klanten en maakt dat jouw website eruit springt tussen de vele andere websites van coaches en therapeuten.

Wil je meer weten over het vinden van jouw unieke tone of voice? Lees dan mijn artikel Hoe vind je als coach of therapeut je unieke tone of voice op je website?.

2. Duidelijke beschrijving van je diensten

Als coach of therapeut is het essentieel om te laten zien wat je precies doet en hoe je klanten kunt helpen. Beschrijf je diensten zo duidelijk mogelijk en leg uit wat de voordelen zijn voor de klant. Gebruik korte zinnen en bullet points om het overzichtelijk te maken. Zorg ervoor dat het voor de lezer duidelijk is wat hij of zij kan verwachten van jouw diensten en hoe deze diensten kunnen bijdragen aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

3. Tarieven en pakketten

Het is belangrijk om je tarieven en (indien wenselijk) je pakketten duidelijk te communiceren. Dit maakt het voor de klant makkelijk om een keuze te maken en voorkomt onduidelijkheid achteraf. Vermeld je tarieven en pakketten op een heldere en overzichtelijke manier. Zorg ervoor dat je tarieven passen bij de waarde die je biedt en dat je hiermee de juiste doelgroep aantrekt.

4. Referenties en getuigenissen

Potentiële klanten willen graag weten wat anderen van jouw diensten vinden. Plaats daarom referenties en getuigenissen van tevreden klanten op je dienstenpagina. Hiermee creëer je vertrouwen en maak je het voor de lezer makkelijker om een beslissing te maken. Zorg ervoor dat de referenties en getuigenissen passen bij de diensten die je aanbiedt en dat ze representatief zijn voor jouw werk.

5. Call-to-action

Een dienstenpagina moet eindigen met een sterke call-to-action. Dit is een uitnodiging aan de lezer om actie te ondernemen, bijvoorbeeld door contact met jou op te nemen of een afspraak te maken. Zorg ervoor dat de call-to-action duidelijk en overtuigend is en dat de lezer weet wat hij of zij kan verwachten als hij of zij actie onderneemt.

Het is dus goed om te bedenken wat je wil dat jouw bezoekers doen op je dienstenpagina. Wil je dat ze contact opnemen via een contactformulier of via de telefoon? Wil je een what’s app button op je website waarmee ze direct een berichtje naar je kunnen versturen? Wil je dat ze direct een afspraak of een kennismakingsgesprek in kunnen boeken in je agenda? Zorg dat het voor jezelf helder is wat wenselijk is dat je bezoeker doet op je website en zorg dat je gewenste klant zich uitgenodigd voelt om die stap daadwerkelijk te zetten.

Wanneer je deze 5 elementen verwerkt in jouw dienstenpagina, creëer je een overzichtelijke en vertrouwenwekkende pagina voor jouw potentiële klanten.

Aansprekende website nodig? Ik help je graag.

Bij Webdesign in Flow ben ik gespecialiseerd in het bouwen van aansprekende websites voor coaches en therapeuten.

Ik bied een helder en compleet traject aan waarbij ik je stap voor stap begeleid in het verzamelen van alle content die nodig is voor een aansprekend website. Samen met jou maak ik een website op maat.

Wil je meer weten over mijn aanbod? Klik dan hier en ontdek hoe ik jou kan helpen met het bouwen van een website die volledig bij jou past.

5-must-have-elementen-voor-elke-dienstenpagina-van-een-coach-of-therapeut.1

Recente berichten

Hoe kies je een kleurenpallet voor je website?

Hoe kies je een kleurenpallet voor je website?

Een kleurenpallet kiezen voor je website is met de juiste tools een super leuke en eenvoudige klus. Zorg ervoor dat je kleurenpallet op je website aansluit bij wie je bent en wat je de bezoeker wil laten voelen: stoer, sjiek, zakelijk, rustig, kleurrijk, speels, warm,...

Gratis checklist voor een waardevolle website

websitebouw voor coaches en therapeuten webdesign

Download de gratis checklist

Klik hier

Pin It on Pinterest